Pages

vrijdag 27 februari 2015

El Corazon Magic Attraction

Jullie hebben weleens over Pandora gehoord he? De laatste keer dat ze bij mij mocht logeren, was het meteen bij het eerste lakje raak. Ik trok er een lakje uit waarvan ik de merknaam wel kende, maar nog geen ervaring mee had. Ik wil jullie vandaag graag Magic Attraction van El Corazon laten zien.



Magic Attraction hoort bij de Magic Collection, want een onderdeel van Active Bio-Gel is. Deze collectie bestaat uit treatments die je nagels versterken en verzorgen, maar tegelijk hetzelfde aanbrengen als nagellak. Het is dus eigenlijk een verzorging met een kleurtje. Ik weet niet uit hoeveel lakjes de collectie precies bestaat, maar er zijn er meer dan genoeg met verschillende finishes. De Magic Collectie zelf telt 19 lakjes die elk een prachtige shimmer hebben.

Ik heb jullie weleens deze thermo laten zien van Kaleidoscope by El Corazon. Dit is een submerkje van El Corazon, dus dezelfde makers zitten achter beide merkjes.


Magic Attraction heeft een prachtige heldere paarse basis met daarin tal van rozerode microglittertjes. Het zijn er zelfs zoveel, dat het misschien eigenlijk beter te omschrijven valt als shimmer. Ik vind de kleurencombinatie zó gaaf!

Note: Klik even op de foto's, dan krijg je groot formaat te zien en zie de prachtige shimmer stukken beter.


Seriously, waarom is er maar één webshop in Nederland die dit merk verkoopt? Dit is mijn eerste ervaring met het merk, maar ik ben fan! Groot fan! De kwastjes zijn vergelijkbaar met die van Ciaté: plat en niet al te breed. Toch waaieren ze met wat druk breed genoeg uit om ook brede nagels goed te kunnen lakken. De haren hebben een goede lengte, nemen precies de juiste hoeveelheid lak mee en brengen streeploos aan. Althans.. Bij dit lakje. Ik weet natuurlijk niet hoe metallics van dit merk lakken.


Ik was wat sceptisch over de belofte die het merk maakt, maar toch moet ik toegeven dat mijn nagels sterker lijken met de Active Bio-Gel op. Wellicht zit er gewoon wat verharder in, maar dat weet ik niet zeker. Mijn Russisch is nog steeds nét niet wat het moet zijn om de website te begrijpen, hihi.

Ik weet dus niet zo veel over dit lakje, sorry. Wel weet ik dat ze in het zonnetje zich ontpopt tot een ware glitterbal die echt ontzettend shiny is!


En natuurlijk zou ik mezelf niet zijn als ik ook bij deze geen matte topcoat zou lakken. Amazing .


Buiten dat het kwastje fijn is, is de droogtijd trouwens ook lekker snel en is het lakje met twee dunne laagjes volledig dekkend. Er zit al een mooie glans van zichzelf op, maar toch heb ik nog een laagje topcoat gelakt. De lak heeft 5 dagen zonder beschadigingen op mijn nagels gezeten. De droogtijd is echt bizar snel, ik denk dat het laten drogen van mijn sneldrogende topcoat langer duurde dan twee laagjes van Magic Attraction!


El Corazon is in Nederland verkrijgbaar bij Hypnotic Polish, waar je het leuke prijsje van €5,95 betaalt voor een flesje van 16ml. 

Wat vind jij van Magic Attraction? Is het een lakje die je ook zo zou kunnen dragen? X

14 opmerkingen:

  1. Oh, ik vind hem zooooo gaaf!!!
    Heerlijk lakje met een super betaalbaar prijsje, ik ben fan :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa, hier nog eentje! Vrees dat ik er binnenkort wat meer heb :O

      Verwijderen
  2. Hij is erg leuk!!! Hij staat je ook goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Whoeps, daar ging iets mis! Ik wilde alleen een woordje toevoegen!
    Anyways, ik vind Magic Attraction zo matte ook érg gaaf! Staat je ook echt fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vind de kleur echt heel erg mooi om te zien, ik kende hem ook nog niet :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben het met je eens! Binnenkort waarschijnlijk meer lakjes van dit merk, ik ben er zo over te spreken, dat ik erg nieuwsgierig ben naar meer!

      Verwijderen
  5. Hij is prachtig!! En ook zeker met matte topcoat :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gaaf wordt-ie met matte topcoat he! Maar ook glanzend vind ik 'm fan-tas-ties!
      Ga gelijk jouw site even afstruinen, omdat ik weet dat jij al behoorlijk wat reviews van dit merkje hebt.
      Nog aanraders?

      Verwijderen
  6. Oh, wauw! Mat is hij ook ontzettend mooi zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gaaf he! Ben echt helemaal verkocht aan dit merk door dit lakje! Zo'n prachtig kleurtje <3 !

      Verwijderen