China Glaze Adventure Red-y

dinsdag 17 juni 2014

Vandaag heb ik een oude liefde voor je. Het lakje lakt totaal niet fijn meer, maar elke keer als-ie weer op mijn nagels zit, krijgen mijn ogen automatisch een hartjes-stand. Ik blijf er wezenloos van.
Kijk snel mee naar Adventure Red-y.Afgelopen zaterdag had ik een feestje en omdat het een speciaal feestje was, besloten de meiden om op chic te gaan. Dus ik had een mooie jurk uitgezocht die vergezeld gingen van mijn té gave Steve Madden pumps die ik ooit tijdens een vakantie mee naar Nederland nam en vervolgens echt járen op de kast hebben gestaan om naar te kijken. Want lopen kon ik er niet op... Toch moest en zou ik ze aan bij mijn jurk, want de kleuren kwamen perfect overeen. Kleine sneakpeak van mijn outfit:


Gaaf of gaaf :D ?

Maar goed, het gaat hier natuurlijk om de nagellak en Adventure Red-y is echt een erg chique lak.
De lak komt uit de On Safari Collection en is uitgebracht voor het najaar van 2012. Er zitten echt ontzettend mooie kleuren in deze collectie! Wel allemaal iets donker, maargoed, het is natuurijk een herfstcollectie.


Het is crème lakje met een medium tint rood met een blauwe ondertoon. Geen poespas, helemaal niets, gewoon echt puur bloedrood. Maar juist de specifieke kleur van dit lakje maakt de lak echt zo ontzettend chic! De pigmentatie is waan-zin-nig, ze is namelijk met 1 laagje al voldoende dekkend!

Omdat ik toch iets van het goud van mijn jurk en schoenen op mijn nagels terug wilde brengen, koos ik ervoor om 4 studs simpel op een rijtje op mijn middelvingers te plakken. En dat was een goed idee, want ik heb erg veel positieve opmerkingen gehad die avond :).
De studs komen trouwens uit het setje waar Over And Over A Gwen in in zat.

Zonlicht


De kleur is in het zonnetje en daglicht iets meer lichtrood te noemen, maar deze kleur moet je eigenlijk ook 's avonds op doen, want dan komt ze echt tot haar recht. Onderstaande foto's geeft de kleur binnenshuis weer en zo is ze dus meestal.

Schaduw


De studs bleven echt ontzettend goed zitten. Ik heb ze er zaterdagochtend opgeplakt en vandaag (maandagavond) zitten ze nog als op onderstaande foto. Mijn mani is aan vervanging toe, want ik heb krasjes en tipwear, maar de studs zitten echt nog prima.

Neutraal licht


Ik ben wezenloos van de kleur en ik denk dat ik dat nog wel even blijf. Sterker nog, een back-up flesje is al onderweg!

China Glaze bevat 14ml, kost ongeveer 5-7 euro per flesje en is o.a. verkrijgbaar bij The Color Palette, Enchantra en Hypnotic Polish. X

1 opmerking :

  1. Ohhhh, die schoenen zijn gaaaaf!!!
    Mooie rode lak ook trouwens. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs