Wie

Ik kwam dit tegen op een aantal andere blogs en vond dit een ontzettend leuke manier om de persoonlijke kant achter mijn kleine geheimpjes kenbaar te maken.

- Wie Wat Waar -

Ananas met Cottage Cheese! Sinds kort ontdekt en he-le-maal verslaafd! Ik eet het dagelijks en het heeft mijn havermout-ontbijtje zwaar van de troon gestoten! Het is veel luchtiger, maar ik zit er langer vol van. Aanradertje, moet je echt eens proberen!

Blauw is een kleur die op deze blog vaak gediscussieerd word. Ik vind blauw een prachtige kleur, maar op de één of andere manier lijk ik er altijd een speler uit The Walking Dead door. Alleen is niet iedereen het met me eens... 

Jarenlang heb ik een pony gehad en zijn ras was een Connemara pony. Heerlijk beest, maar de lol in het paardengebeuren was voor mij al een hele poos weg.  Na lang twijfelen, heb ik hem uiteindelijk aan mijn bijrijdster gegeven en ondanks dat het nog vrij vers zit, ben ik elke dag nog steeds blij met de keuze. Ik kan erheen wanneer ik wil, maar heb toch de verplichting en verantwoording niet meer. En ondanks dat hij dan nu niet meer van mij is, blijft hij toch voor altijd mijn gekke, eigenwijze poownie. Hier kun je hem trouwens zien.

Als de dag aanbreekt dat ik Dertig word, denk ik dat ik me een week lang verstop. Ik zie er zooo vreselijk tegenop! Gelukkig ben ik  “pas” 28, maar toch.. Het lijkt zo eng dichtbij!

Bron: angierines.wordpress.com


Ik lust geen Eigeel… Sterker nog, ik word er kots- en kotsmisselijk van.

Mysteryland en Dance Valley zijn mijn favoriete Festivals.

Mijn knie heeft ooit 16 weken in het Gips gezeten nadat ik een glaasje teveel op had en daardoor mijn knieschijf verbrijzelde.

De Hondjes van mijn mams zijn ook mijn grote vriendjes. Het zijn twee Rhodesian Ridgebacks en het zijn de liefste honden van de wereld. Ze zijn groot en imposant, maar ze hebben een gouden hart. Ik ben zelf helaas te weinig thuis voor een hond, dus ik heb mijn prinsessekatje Pooh, maar zodra ik ooit eens minder uurtjes kan gaan werken komt er absoluut een hond! Lekker wandelen op de open vlakjes in het zonnetje.. Heerlijk!

Meet Badu (donkere) en Mato.


IJsland is één van de twee landen die mijn hartje veroverd heeft. Ik ben er in 2011 geweest en kan niet wachten tot het September 2015 is. Dan ga ik een dikke week met een vriendinnetje rondreizen. Heb er zo ontzettend veel zin in!

De prachtige Gullfoss waterval in IJsland .


Het liedje Jerusalem van Anouk kots ik echt uit! Vond het al een vreselijk nummer, maar op de sportschool werd er tijdens de BURN-lessen dit nummer gebruikt voor een volledige 3-minuten aan quats en lunges. Bah, bah, bah!

De redder in élk gerecht is Knoflook. Ja, je gaat er van stinken, maar het is zoooo lekker!

Misschien vul ik dit ooit nog eens aan. Voor nu is Love het enige waar ik de L voor zie en laat ik me er verder niet over uit.

Mijn grote vriend is mijn Motor, een Yamaha R6. Mooi zwart met antraciet, echt een plaatje om te zien. Ik vind het heerlijk om te toeren, maar heb soms mijn momentjes dat ik het doodeng vind, omdat het een paar keer door medeweggebruikers niet helemaal goed is gegaan en daardoor stap ik er alleen op als ik echt lekker in mijn vel zit. Maar als ik dan zit… Het lijkt wel alsof je vliegt, heerlijk!

Mijn grootste vriendje!


Dé stad die mij deed inzien dat Amerika toch wel erg leuk is, was New York. Ik was eerder in Amerika geweest, naar Florida. Toen had ik grote verwachtingen. Ik bedoel, Amerika is toch hét land van de TV en de reclames.. Ik kwam daar en ik vond het écht niet leuk. Bij alles kon ik er “te” voor zetten. Wij waren er midden in een heatwave, dus het was té heet. Maar ook de mensen waren té (gemaakt) vriendelijk, de auto’s waren té groot, het was té toeristisch, het eten was té veel en nouja… alles was té. Het land met alle verwachtingen liep in het echt nog verder achter dan ons kikkerlandje, het was achterhaald. Ik wilde dus eigenlijk nooit meer naar Amerika.

Totdat moeders en ik zin hadden in een shoptripje en zij New York voorstelde. Echt, ik was verliefd! Ben er daarna nog een keer geweest en die twee keren zijn absoluut niet mijn laatste geweest!
Geen bemoeials van mensen, gewoon een heerlijke stad, vergelijkbaar met Amsterdam zeg maar. Je bent individueel en je geeft geld uit. Love it!

Bron: ik -Ground Zero Memorial


Iets waar ik helaas schuldig aan ben is een gigantisch Ochtendhumeur. Laat me het eerste kwartiertje maar even gaan, dan is er niets aan de hand. Maar vrolijke verhalen of (in mijn ogen) moeilijke vragen veroorzaken een zichtbaar donderwolkje boven mijn hoofd. Of nog erger: met z’n tweeen tegelijk in de badkamer moeten zijn,  ’s ochtends vroeg.. Aaahhh!!!

Mijn prinsesje heet Pooh. Ooit gingen mijn moeder en ik kijken voor een tweede paard, ergens in het verre Drenthe. Het paard werd niks, maar ik was op slag verliefd op een grijze kitten die in de la van de salontafel lag te slapen. Pooh is een ongelukje, haar moeder is een ragdoll die ontsnapt was toen ze krols was en papa is onbekend. Het is zo’n heerlijke knuffelkat, echt mijn vriendinnetje.

Quality Time.. Iets wat ik erg belangrijk vind, in elk opzicht.

Het leukste in de wereld is Reizen! Vind ik dan… Ik heb helaas nog niet zoveel bezocht als dat ik zou willen, maar toch heb ik een best leuk lijstje en mijn lijst waar ik nog naar toe wil is des te langer. Ik ben geen persoontje die 3 weken lang aan het strand gaat liggen bakken om me vervolgens elke avond wezenloos te zuipen met stappen. Tuurlijk wil ik wat op het strand hangen, maar ik wil ook de cultuur en de natuur van een land proeven!
Mijn gaafste en uniekste vakanties waren Zuid Afrika en IJsland. Naar beiden wil ik nog een keer terug.

Sushi is echt een geweldige uitvinding! Ik vind het zó onwijs lekker dat ik voor 70% van de tijd naar een sushi-restaurant ga als ik uit eten ga.

Ik kan helemaal week worden bij het zien van een sleeve bij een leuke man… Wankele beentjes, ken je dat? Ik ben echt fan van Tatoeages. Ik heb jarenlang getwijfeld omdat mijn vader er zo gi-gan-tisch tegen is, maar in de zomer van 2014 kon ik mezelf niet meer bedwingen. Ben er elke dag nog steeds zo ontzettend blij mee! En nouja, ach, die koltrui aan als ik op visite ga bij mijn ouders is ook wel te doen.


Het meest belachelijke TV-programma ooit is denk ik toch wel Utopia…

Van Vlinders kan ik erg vrolijk worden en ik kan echt urenlang ergens op een steen naar een vlinder zitten kijken. Geeft me soms echt zo’n ultiem gevoel, ken je dat?

Het hondenras dat ik dus ooit nog eens neem, is een Weimaraner. Ik hou van de gezelligheid van honden, maar ben niet het type voor kleine hondjes. Niet rot bedoeld hoor, maar ik ben nogal onhandig en zou als de dood zijn dat ik zo’n beestje zou pletten. Mijn buren hebben een chihuahua en heb er al een paar keer bijna op gestaan. Doodeng! Weimaraners vind ik prachtig! De kleur, de grofheid…

X, oftewel kusje…

Mijn bijnaam sinds dat ik een jaartje of 14 ben is Yv. Het is zelfs zo erg, dat ik het niet door heb dat mensen tegen mij praten als ze me bij mijn volledige voornaam noemen.

Zuid Afrika heeft mijn hartje echt veroverd. Mijn vader is er geboren en opgegroeid en zijn broer met diens zonen wonen er nog. Ik had nooit de behoefte om erheen te gaan, omdat ik dacht dat het een achtergesteld land was. In 2011 ben ik er voor 6 weken heengegaan en ik heb serieus nog vlagen van heimwee. Wat een prachtig land! En het idiote vooroordeel dat ik had voordat ik erheen ging, is bij de eerste twee minuten dat ik voet zette op het land verdwenen. Ik wil zo graag nog een keertje terug!

Bron: ik - Shark Cage Diving in Gansbaai


Hoop dat jullie deze manier van voorstellen leuk vonden !X


2 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs