ContactMijn Kleine Geheimpjes heeft geen social media, maar als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe posts, kun je de blog natuurlijk wel toevoegen aan je bloglovin'! Bovenin de pagina, in het midden, zie je een hartje. Dat is de bloglovin'-button.Heb je een vraag, of juist een idee of klacht?! Vul dan het formuliertje hier beneden even in en ik antwoord je zo snel mogelijk! Suggesties sta ik erg voor open, leuk juist!

Of wil je een keertje een gastblog invullen op mijn blog? Bedenk je dan geen twee keer en vul het formuliertje in, want gastbloggers vind ik leu-heuk!!

Ook ben ik natuurlijk bereid om producten te testen en te reviewen. Voor meer informatie kan er altijd contact opgenomen worden. De reviews zijn wel gebaseerd op mijn eigen mening.


foxyform

2 opmerkingen :

 1. goeiemiddag,
  Ik ben maria en ben net pas begonnen met bloggen en een webite te maken veel informatie vind ik niet ook niet op youtube.
  Op u blog zag ik dat u paginas heeft kunnen instellen zoals start-wie-contact daar zit ik juist mee ik weet niet hoe het werkt via blogger.
  Zou u mij aub kunnen uitleggen hoe u dat heeft gedaan ben u dan echt dankbaar ervoor verder heeft u een hele leuke website.
  mvg Maria Potros

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Maria! Ik heb een (betaalde) layout gekocht via Etsy en zij heeft het verder voor me in elkaar gezet. Ik ben ook niet zo heel erg technish aangelegd, vandaar dat ik het aan iemand anders heb overgelaten. Als het goed is, moet het wel mogelijk zijn bij de gratis layouts van Blogger, maar uit mijn hoofd gezegd moet je dan wel een theme hebben voor de dynamische weergave. Heel veel succes! Groetjes, Yvonne

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs