China Glaze Lotus Begin

woensdag 15 april 2015

Alweer ruim een jaar geleden was ik bij een vriendin door haar helmer aan het struinen en werd ik op slag verliefd op dit lakje. Volgens mij heb ik haar meteen bij thuiskomst besteld! Om er vervolgens niks meer mee gedaan te hebben tot vandaag. Kijken jullie mee naar Lotus Begin?Lotus Begin hoort bij de City Flourish Collection en is uitgebracht voor het voorjaar van 2014. De collectie telt twaalf heerlijke lentekleurtjes. Ik wist niet dat de tijd zó ongelooflijk hard ging, gezien de collectie gewoon alweer een jaar oud is!

Maar aan de andere kant komt het goed uit, ik heb namelijk géén lakjes uit een voorjaarscollectie van welk merk dan ook. Waarom niet? Omdat ze me echt niet trokken en ik ze stiekem dodelijk saai vond... Dit jaar staat voor mij meer in het teken van oude lakjes herontdekken geloof ik, haha, want ik heb een heleboel klassiekertjes aan mijn stash toegevoegd de laatste tijd.


Lotus is een pastelpaarse lak met een crème finish. Geen poespas, gewoon simpel pastelpaars. Sommigen zullen dit omschrijven als een lavendelkleurtje, maar ik vind zelf dat hier teveel roze voor in zit en daarom hou ik het gewoon op pastellerig paars.

China Glaze Lotus Begin

Oeff, waar moet ik beginnen?! Lotus lakt echt zo vreselijk! De substantie is dun, waardoor ze snel de neiging heeft om stiekem naar je nagelriemen te kruipen. Bij mij helaas niet stiekem, dus een clean-up was nodig. Daarbij droogt ze behoorlijk streperig op. Twee laagjes was qua dekking voldoende geweest, maar toch heb ik een derde laagje gelakt om haar egaler op de nagels te krijgen. En nog is ze helaas niet overal zo strak als dat ik gehoopt had...

China Glaze Lotus Begin

De droogtijd is gelukkig wel vrij snel. Over het kwastje heb ik niet veel bijzonders te zeggen, want deze zijn nog steeds hetzelfde als altijd.

Sja.. Mijn conclusie... Ik weet het nog niet zo goed met deze lak. Bij iedereen vind ik haar prachtig staan, maar bij mezelf..? Ik weet het nog niet.. Wel kreeg ik de hele tijd complimentjes over de kleur op mijn nagels, zelfs van wildvreemden! Dus misschien ligt het gewoon aan mijn bui en is het wel een prachtig kleurtje...

Wat vind jij ervan? Krijg jij ook de lente in je bol van zulke paarstinten?

2 opmerkingen :

  1. Dit is een van mijn all time favoriete lakken, ik vind hem zo ontzettend gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem prachtig. Ik heb hem recent nog gedragen maar het is een draak om te lakken inderdaad. Ik vind hem je wel goed staan hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs