Dollish Polish Juicy Contradiction

maandag 6 april 2015

Happy Easter! Nog plannen voor vandaag? Ik ga hééééééérlijk van mijn vrije dag genieten. Nog geen idee hoe ik 'm ga invullen, maar het zal vast langleveluilekkerland zijn :-). Ik vertelde jullie ooit dat ik geel een kleur voor pasen vind en daarom heb ik vandaag Juicy Contradiction voor jullie. Een paaskleurtje bij uitstek!Ondertussen kennen jullie Dollish Polish allemaal toch? Dolly, die de ene na de andere fantastische collectie uitbrengt. Dit is echter alweer een ouder lakje die bij de Candy Series is uitgebracht.  De collectie telt vijf lakjes, die allemaal geïnspireerd zijn op snoepjes. Juicy Contradiction is echter wat later aan deze collectie toegevoegd. Het lakje is gebaseerd op de Starburst Candy (vergelijkbaar met de Fruitella's in Nederland).


Juicy heeft een pastelgele basis met daarin rode ronde glittertjes in verschillende formaten. Simpel, maar toch zéér uniek. Ik heb echt niets vergelijkbaars in mijn stash staan.

Dollish Polish Juicy Contradiction

Voor een geel én pastelkleurig lakje, lakt Juicy echt fantastisch. Bij het eerste laagje was ik erg bang dat dit weer een kleurtje zonder eind zou worden, omdat de dekking slecht leek en ze nogal streperig opdroogde. Gelukkig maakte het tweede laagje dit helemaal goed. Ik ben straal vergeten om een laagje topcoat te lakken, dus een laagje glans moet je er zelf even bij denken. En eigenlijk gewoon ook lakken, want het zijn kleine glittertjes en die komen onder een laagje glans altijd véél beter uit.

Dollish Polish Juicy Contradiction

Het is een apart maar toch wel draagbaar kleurtje, maar toch weet ik het niet.. Iets met geel en Maya de Bij ;-).

Sorry trouwens voor de grijze reflectie op mijn ringvinger, ik denk dat er buiten iets in de weg heeft gestaan wat voor de schaduw heeft gezorgd. De grijze waas is niet op de nagels zelf te zien, zoals je op onderstaande foto kunt zien.

Dollish Polish Juicy Contradiction

Juicy is momenteel niet te koop, maar hou de Clearance Bin van Dolly in de gaten, want er is grote kans dat ze die een keertje toevoegt,. Mocht dit zo zijn, betaal je $6,75 voor een lakje van 15ml.

Wat vind jij van dit paaskleurtje? Of vindt je dit niet persé een paaskleurtje en heb je bij Pasen echte een totaal ander idee qua kleuren? Wat is je favoriet om te dragen tijdens het eieren zoeken?

8 opmerkingen :

 1. Het is inderdaad echt een Paas kleurtje.Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig is Pasen maar één dagje per jaar haha, zo lang durf ik wel met geel rond te lopen :-)

   Verwijderen
 2. Deze kleur past echt echt goed bij pasen. Het lijkt wel op de kleur van een gespikkeld suikerei!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou! Je slaat de spijker op z'n kop! Daar lijkt ze echt heel erg op ja!

   Verwijderen
 3. Echt een perfect lakje voor de Pasen. Wat is ie LEUK!

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs