piCture pOlish Shy Violet

maandag 8 juni 2015

Ik weet niet wat het is de laatste tijd, maar ik heb veel paarse en blurple lakjes gedragen, héél veel. Geen idee waarom, want normaal gesproken gebruik ik de paarse lakjes vaak als ik niets beters te lakken weet. Dus ondanks dat jullie de laatste tijd best wel een beetje bedolven zijn onder de paarse lakjes, heb ik er vandaag toch nog eentje voor jullie.
Shy Violet hoort bij de Collaborations 2013, wat een jaarlijks terugkerende collectie is in samenwerking met bloggers en webshops vanuit de hele wereld. Shy Violet is het lakje van Rachel van Glam Polish. Ja, dat indiemerkje die hoooog in mijn favorietenlijstje staat ja!

"After I started my new job I was contacted to say I was selected as one of the winners of blogfest 2012 and would be able to help create a new piCture pOlish shade which was very exciting. My favorite idea for my polish was a blurple scattered holo but this didn't work out as piCture pOlish have released quite a few blue holos in the last year an it would be too similar it was suggested to me about a bright purple holo and I agreed as purple is my second favorite polish color after blue." - Glam Polish

Picture Polish Shy Violet

Shy Violet heeft dus een vrij felle paarse/violetkleurige basis met daarin een scattered holo. Omdat de basis een jelly is, zijn er minimaal drie laagjes nodig om haar dekkend te krijgen. Ik heb zelfs vier laagjes gelakt voor de foto's. Gelukkig drogen de laagjes vrij snel, maar de kleur wordt door de laagjes toch anders dan in het flesje. Minder violet, meer paars. Niet minder mooi, maar toch anders dan ik verwacht had. Vooral binnenshuis en in schaduwrijke omgeving lijkt het een totaal andere kleur! Kijk maar mee, onderstaande foto's zijn met vrij grauwig weer in neutraal licht gemaakt.

Picture Polish Shy Violet

Picture Polish Shy Violet

Ik vind de tint hierboven ook prachtig hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar het is gewoon zo'n andere kleur dan dat ik verwacht had! Overigens is in de donkere kleur wel de scattered holo zichtbaar als eens soort grovere zilveren glitters. Dat vind ik dan wel weer heel erg leuk!

Maar gelukkig toont ze haar ware aard nog wel in het zonnetje! Dan transformeert ze toch het vrolijke paarse lakje die ik voor ogen had en de scattered holostukjes stralen je weer tegemoed!

Picture Polish Shy Violet

piCture pOlish is ruimschoots verkrijgbaar, maar momenteel betaal je bij Harlow&Co het minst doordat de Canadese Dollar erg voordelig staat. Shy Violet is 3-Free en bevat 11ml.

Wat vind jij van Sky Violet?

3 opmerkingen :

  1. Ik vind hem érg mooi! Wel jammer dat hij toch iets anders toont dan dat je ervan verwacht had.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi kleurtje! Ik vind het wel zonde dat er vier laagjes nodig zijn voor een dekkend resultaat. daarom zou ik deze lak niet zo snel gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs