Essie Naughty Nautical

maandag 27 juli 2015

Het lakje van vandaag wilde ik al ontzettend lang hebben, maar telkens kwam het er maar niet van. Ze heeft wel 100 keer in mijn digitale winkelmandje gezeten, maar elke keer besloot ik om toch net iets anders te bestellen. Een tijdje geleden was het dan zo ver: ze lag op de mat!Ze hoort bij de Summer Collectie van 2014, wat een collectie is die zes vrolijk getinte lakjes bevat.

Naughty Nautical is een prachtige tealkleur die net iets meer naar groen neigt. In deze basis zit een subtiele witzilveren shimmer. Ik ben er niet helemaal zeker van of het wit of zilver is, want in sommig licht is het zuiver wit en in ander licht zit er toch weer iets zilverachtigs in. In elk geval vind ik het een prachtig kleurtje!


Ik bestelde haar via eBay, wat betekent dat ik de salon variant heb met het smalle kwastje. Weet je niet zo goed wat ik bedoel, kijk dan even deze post terug, daar laat ik de verschillen tussen de salon- en drogisterijvariant zien.

Het smalle kwastje werkt fijn en nauwkeurig. De substantie is iets waterig te noemen, maar ze vloeit gelukkig niet uit naar de zijwallen en nagelriemen en lakt hierdoor erg fijn. Ze is goed op te bouwen, want ondanks dat het eerste laagje prut lijkt, is ze bij het tweede laagje volledig dekkend. En niet onbelangrijk: ze staint niet!

Essie Naughty Nautical

Ik kocht haar zoals gezegd op eBay, voor omgerekend ongeveer €7 inclusief verzendkosten. Ook in Nederland is ze ruimschoots verkrijgbaar bij o.a. Dio Drogist en Etos, maar hou er dan wel rekening mee dat je met de drogisterijvariant te maken hebt en het brede kwastje in het flesje zit.


Ik ben echt verzot op tealkleurtjes, maar wat vind jij er eigenlijk van? Draag je het net zo vaak als ik of ga je liever voor een andere kleur? En wat vind je van Naughty Nautical?


4 opmerkingen :

  1. Wat een leuk kleurtje zeg! En ik vind persoonlijk de salon versie veel beter lakken als de drogisterij versie want mijn nagels zijn nogal aan de smalle kant. Ik ga dus zeker eens kijken naar dit kleurtje op eBay!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi kleurtje! Ik vind de salon variant zelf fijner lakken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi met die glitters. Dit is een die ik wel wil kopen!

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs