Loaded Lacquer Tiki Torched

vrijdag 14 augustus 2015

Een tijdje geleden liet ik jullie de fantastische Claus-Trophobic zien, maar omdat het zo sneu is om een lakje alleen een halve wereldreis te laten maken, bestelde ik er een reisgenootje bij. Dit werd Tiki Torched.Ik was in eerste instantie erg verbaasd: Loaded Lacquer zónder loaded glitters? Ik bedoel zelfs overload aan glitters, want meestal zijn haar glitterlakjes echt bómvol gevuld met glitters!
Maar het blijkt dus dat Heather een collectie heeft uitgebracht in 2014, genaamd Hula Girl, die allemaal vrij rustige lakjes bevat met allemaal waanzinnige shimmers!


Tiki Torched heeft een prachtige taupekleurige basis met daarin een zachtroze shimmer, die in sommig licht zelfs wat naar rood neigt, Heel bijzonder en absoluut uniek! Maar buiten dat gewoon ook prachtig en adembenemend. Vind het een superkleurtje. Rustig, maar toch een unieke twist erin.

Loaded Lacquer Tiki Torched

Zoals je ziet, transformeert de shimmer nauwelijks op de foto's. Ik heb echt van alles geprobeerd om deze zichtbaar op de foto's te krijgen, omdat ze in real life echt wel heel goed zichtbaar is, maar ik ben een beetje bang dat een lightbox of direct onnatuurlijk licht de enige optie is om ze duidelijk op de foto's te krijgen. Dit is ook de reden waarom ik héél erg lang heb getwijfeld om haar hier te laten zien. Ik heb haar namelijk al een behoorlijk poosje en zeker ook al een stuk of tien keer gedragen. Maar de shimmer toont zich helaas erg verlegen op de foto's, terwijl dat ik werkelijkheid een stuk minder is.

Ik raad je dus aan om even op de foto's te klikken zodat je groter formaat te zien krijgt!


Het lakje zelf is waanzinnig fijn. De substantie is misschien iets aan de dunne kant, maar niet bijzonder met drie érg dunne laagjes zit ze prima. De droogtijd is lekker snel en de glans is ook mooi. Op de foto's zie je geen topcoat.


Loaded Lacquer is te koop bij Heather, waar je $10 voor een flesje van 15ml betaalt. Haar lakjes zijn allemaal 5-Free, maar als je een ouder lakje hebt, heb je kans dat die nog 3-Free is. Momenteel is Tiki Torched uitverkocht, maar hou haar site in de gaten, want ze heeft regelmatig restocks.

Wat vind jij van Tiki Torched? Zonde he dat de shimmer zo verlegen is op de foto's...
7 opmerkingen :

 1. Ik vind hem wel mooi, zeker voor in de herfst of winter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut! Vooral in de herfst, wanneer het zonnetje nog lekker schijnt, is ze zó ontzettend gaaf!

   Verwijderen
  2. Absoluut! Vooral in de herfst, wanneer het zonnetje nog lekker schijnt, is ze zó ontzettend gaaf!

   Verwijderen
 2. It's an interesting colour and I like the shimmer :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Shimmer had wel iets minder subtiel gemogen, maar oh wat een fijn lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het echt is de shimmer gelukkig wel ruimschoots aanwezig, ik kreeg het alleen zonder vals licht er echt niet goed op! En met vals licht werd de kleur totaal anders, dus die foto's heb ik er maar niet bij gedaan. Maar ze is echt prachtig, zo subtiel en draagbaar!

   Verwijderen
  2. In het echt is de shimmer gelukkig wel ruimschoots aanwezig, ik kreeg het alleen zonder vals licht er echt niet goed op! En met vals licht werd de kleur totaal anders, dus die foto's heb ik er maar niet bij gedaan. Maar ze is echt prachtig, zo subtiel en draagbaar!

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs