Essence True Love

maandag 2 november 2015

Hello hello! Van het weekend was ik mijn gang aan het opruimen toen mijn blik op een gaaf lakje viel. Het is alweer een oudje, maar absoluut niet minder mooi. Vandaag wil ik jullie True Love laten zien.True Love hoort bij de Vampire's Love Collectie die is november 2011 werd uitgebracht. De collectie is gebasseerd dé film van dat moment en dat was natuurlijk Twilight. Ik vond de collectie érg leuk en nog steeds baal ik af en toe dat ik alleen dit lakje uit de collectie te pakken heb kunnen krijgen. De collectie had, buiten de make-up, 5 kleurtjes. Vooral The Dawn Is Broken had hier eigenlijk gewoon moeten wonen...


Ze heeft een dieppaarse kleur in de tint van een aubergine. Heerlijk kleurtje voor deze donkere dagen! De lak zit bomvol met microshimmer in dezelfde tint. De lak lijkt in eerste instantie wat streperig te lakken met het eerste laagje, maar ze levelt zichzelf aardig, waardoor dat streperige met een paar seconden verdwenen is. Als je een wat dikker laagje lakt, kun je ook prima met één laagje wegkomen. Alleen ik lak vaak dunne laagjes.


Ik ben het met je eens dat het niet het meest unieke kleurtje is die bestaat, maarrrr.... Ik heb geen dupe in mijn stash! Veel veel soortgelijke, maar geen dupes :-).


Het lakje komt in een flesje die we kennen van het met Catrice, maar thank weet-ik-veel-wie dat het kwastje niet gelijk is aan die van Catrice. Essence heeft hier een plat kwastje gebruikt die medium van breedte is. Hierdoor lakt ze echt als een droom!


De droogtijd is ook vrij rap, dus dit maakt het lakje bij uitstek geschikt om nog even snel op het laatste moment te lakken!


Ik kocht dit lakje ergens in 2011 voor € 1,79. De lak is helaas niet meer verkrijgbaar, omdat Vampire's Love een Limited Edition was, maar wellicht vind je 'm nog ergens op een blogsale. Mocht je daar The Dawn Is Broken tegen komen, wil je vast wel een gilletje geven toch ;-) ?

Ik heb helaas alleen True Love kunnen bemachtigen van deze gave collectie van Essence, maar jij wellicht meer! Heb jij lakjes uit deze collectie?1 opmerking :

Made With Love By The Dutch Lady Designs