Battle #3- Water You Waiting For & Kendall On The Katwalk

zondag 18 augustus 2013

Note: Het is aan te raden om bij deze post op de foto's te klikken en de grotere versies te bekijken.

Hello! Vandaag weer een battle, namelijk tussen China Glaze Water You Waiting For en Nicole By OPI Kendall On The Katwalk.
 
Kendall VS Water
Links: Kendall On The Katwalk
Rechts: Water You Waiting For


Kendal hoort bij Kardashin Kolors Collection die is uitgebracht in het najaar van 2011 en Water You Waiting For hoort bij de Cirque Du Soleil Collectie die is uitgebracht in het najaar/winter van 2012.

Eigenlijk is op de bovenstaande foto al vrij duidelijk te zien dat het geen dupes zijn. Kendall is feller en neigt meer naar hemelsblauw, terwijl Water wat grauwer lijkt en ook net wat meer zeegroen in zich lijkt te hebben. Snel op naar een bottle-shot!
Kendall VS Water
Links Kendall On The Katwalk
Rechts: Water You Waiting For

Op bovenstaande foto zie je goed dat ook de glitters eigenlijk niks van elkaar weg hebben.
Kendall heeft alleen kleine glitters, terwijl Water buiten de kleine glitters ook nog 1 maat grotere glitters in haar mix heeft. Buiten dat zijn de kleuren ook anders: Kendall heeft paarse, blauwe en emeraldgroene glitters is een zeer lichtblauwe base, terwijl Water lavendelblauwe en zeegroene glitters in een zeer lichtblauwe base heeft.
Toch verschillen ze op de nagel een stuk minder dan je in eerste instantie zou denken.
Natuurlijk zie je het verschil duidelijk als je er met je neus op zit, maar als ik mijn nagels om en om met de 2 verschillende lakken zou lakken, zou je het van een afstandje niet zien.

Allebei de linkerswatches: Kendall (3 laagjes)
Allebei de rechterswatches: Water (2 laagjes)
Boven in de schaduw, onder in de zon

Beide lakken hebben een erg vervelend kwastje. Die van NBO is gewoon erg breed van zichzelf en die van Chg wordt erg breed en vol door de vele glitters in de lak. Ik heb het oude kwastje van Water al verwisseld voor een spiksplinternieuwe, maar ook deze werd breed en vol, dus het komt echt door de glitters.
Door die vervelende kwastjes lakken ze allebei niet zo fijn en ze zijn ook allebei een beetje aan de stroperige kant, Water wel meer dan Kendall, maar dit is met een paar druppeltjes thinner wel te verhelpen. Jammer genoeg helpt dit niet tegen het uitdikken van het kwastje.

Beide lakjes drogen vrij vlot, alleen Kendall is het mooist met 3 laagjes en Water is prima met 2 laagjes. Mijn voorkeur gaat uit naar Water, omdat ik de combinatie van lavendelblauw en zeegroen echt bijzonder vind. Kendall is ook mooi, dat absoluut, maar die paarse glitters erin maken 'm voor mij net een tikkeltje minder aantrekkelijk. Ook is Kendall een ontzettende topcoat-zuiger.

Nicole By OPI is niet meer in Nederland verkrijgbaar, maar wel via eBay voor ongeveer $ 10. De flesjes bevatten 15ml. China Glaze is gewoon in Nederland bij een aantal drogisterijen of webshops zoals Enchantra en The Make Up Spot, bevatten 14ml en kost ongeveer 6/7 euro per flesje.

Welke heb jij? Naar welke gaat jouw voorkeur uit?
Xx

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Made With Love By The Dutch Lady Designs