China Glaze Purple Panic

dinsdag 6 augustus 2013

Goeiemorgen! De laatste tijd ben ik een beetje saai ;-). Dat wil zeggen, telkens als ik niet weet welk kleurtje ik mijn nagels wil geven, pak ik er een aantal en ik kom dus de laatste paar weken elke keer wéér op Jinx of Purple Panic uit. Ik weet niet wat het is, maar momenteel trekken deze keer op keer weer mijn aandacht.
Vandaag China Glaze Purple Panic.

China Glaze Purple Panic

Purple Panic is een neon. Zoals ik eerder in deze post al zei, wist ik echt niet wat ik met Purple Panic aan moest. De kleur trok me ontzettend aan, maar de finish.. Ik wist het écht niet! Neon... niks voor mij toch.. Ik had er al een aantal, waaronder Flip Flop Fantasy en Sun Worshipper van China Glaze en Electro Candy van Color Club, maar deze droeg ik nooit.. Ze waren het gewoon net niet voor me.. Te fel, te opvallend, ik weet het eigenlijk niets eens...

Toch bleef Purple Panic me maar aantrekken, ik heb het bewuste flesje zeker 5 keer in en uit mijn mandje gehaald!

China Glaze Purple Panic
PP, zonder topcoat (niet kleurecht)


Purple Panic hoort bij de WOW Factor van China Glaze en is uitgebracht in de zomer van 2006. Deze collectie bevat 6 blitse neons, waarvan ik ook Orange Knockout en Turned Up Turquoise bezit. Ondertussen vallen een aantal van deze kleuren onder de Core Collection.

Note: Neons zijn echt onmogelijk om te fotograferen! Bovenstaande foto klopt qua kleur totaal niet, maar qua felheid komt-ie wel weer aardig in de buurt. Onderstaande foto's kloppen qua kleur stukken beter, maar tonen bij lange na niet hoe fel de lak is...

De lak is, ondanks dat de naam anders doet vermoeden, roze. Wel met een blauwe ondertoon, waardoor de kleur niet roze-roze is, maar paarsroze. Ik vind 'm prachtig! In fel zonlicht is er zelfs een blauwe shimmer waarneembaar, maar dat is echt alleen in erg fel en direct zonlicht.

                                                                                                                               
China Glaze Purple Panic

China Glaze Purple Panic
De shimmer van PP

       
De lak dekt prima, met 2 laagjes is hij zoals hierboven. Neons staan er om bekend dat ze mat opdrogen en ook met Purple Panic is dit het geval. Zelf vind ik een glanzende lak een stuk aantrekkelijker, dus ik doe er altijd een topcoat overheen. Die topcoat maakt de kleur zelfs nog wat intenser én laat dus de verborgen shimmer zien in zonlicht.Ik was op een vrije middag even lekker met de jongste hond aan het genieten van het lekkere weer en zat me ondertussen af te vragen hoe ik PP het beste zou kunnen omschrijven... Dat was nog vrij lastig, want eigenlijk is het geen roze, maar het is ook geen paars... Ik zat te denken en ineens viel me op hoe wij erbij lagen...

Zien jullie de telefoon liggen? Dit is de Nokia Asha 201 in de kleur roze. Perfecte match met Purple Panic!


      Zien jullie hoe bizar de vergelijking is?

 
En... Hebben jullie weleens een neon nagellak geprobeerd? Wat vonden jullie ervan? Ik moet eerlijk zeggen dat ik na Purple Panic de smaak te pakken heb gehad en er ondertussen al een aantal bezit.
China Glaze bevat 14ml, kost € 5,95 en is te koop bij o.a. The Make-Up Spot, Enchantra en Boozyshop.
Xx


1 opmerking :

  1. Ik vind hem echt heel erg gaaf! Over een maandje, als ik voor mijn verjaardag een bestelling ga doen, ga ik hem zeker bestellen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs