China Glaze Running in Circles

woensdag 14 augustus 2013

Vandaag weer een heerlijke China Glaze, namelijk Running In Circles.
China Glaze Running in Circles

Running is een felgroene lak met een groene jelly base en groene glassfleck glitters erin.
Er zit een hintje geel/goud in, wat de kleur echt sprekend maakt.
In het flesje is een duochroom naar blauw te zien, maar op de nagel is deze nauwelijks zichtbaar.
Running in Circles hoort bij de Cirque du Soleil Collectie, welke is geinspireerd op de Cirque du Soleil: Worlds Away-film en is uitgebracht in het najaar/winter van 2012.

Ik kreeg dit lakje voor mijn verjaardag en elke keer als ik het flesje zie staan, verschijnt er weer een grote glimlach op mijn gezicht. Ik zou deze kleur nóóit, maar dan ook echt nóóit zelf gekocht hebben, maar ik ben er weg van. Hij is waanzinnig!

China Glaze Running in Circles
Running, 3 laagjes


In eerste instantie had ik wat problemen met de lak, maar dat lag aan het kwastje. Hier waren happen uit en het lakte echt voor geen meter. Contact gehad met China Glaze en ik kreeg wat nieuwe kwastjes opgestuurd. Nu lakt hij als een trein.

De lak is vrij waterig, maar door de vele compacte glitters dekt hij toch wel aardig goed.
Op bovenstaande foto heb ik 3 laagjes gebruikt, maar sommige nagels waren met 2 laagjes ook al volledig bedekt. Omdat de lak zo waterig is, droogt hij lekker rap.

Het enige minpuntje aan deze lak is het verwijderen ervan. Niet het verwijderen an sich, want dat gaat prima. Maar nadat ik de watjes erlangs heb gehaald, zitten heel mijn vingers en nagelriemen onder de zilveren microglittertjes. Dit is zo weggehaald door even je handen te wassen, maar toch vond ik dat ik het even moest vermelden.

China Glaze is verkrijgbaar bij een aantal drogisterijen in Nederland en bij webshops zoals Enchantra en NailPolishFashion voor ongeveer € 6/7 euro.
Xx

1 opmerking :

  1. Ik vind dit zo'n mooie kleur!
    Leuk trouwens, tegelijk met Anca :)

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs