Newsflash #2- Cuccio

dinsdag 20 augustus 2013

Hai! Weten jullie nog dat ik een tijdje terug schreef over dat lakje van Cuccio? Nee? Klik dan even op Cuccio Bronzed Goddess.

Vandaag wat meer achtergrondinformatie over het merk, want ik ben van mening dat het merk meer naamsbekendheid moet krijgen, omdat het totaal niet onderdoet aan bijvoorbeeld OPI.
Cuccio werd bijna 30 jaar geleden opgericht door Anthony en Roberta Cuccio en ondanks dat het in Nederland nog weinig bekendheid geniet, is het één van de grootste nagellak- en beautybedrijven ter wereld én het enige overgebleven grootnagelbedrijf dat nog door de oorspronkelijke oprichter wordt gerund. 
Ze leveren in ruim 130 landen wereldwijd en is één van de weinige nagellakmerken die ervoor heeft gekozen om hun product niet via de retail te verkopen.
Cuccio nagellak


Waarom Cuccio?
Cuccio is dan niet zo bekend in Nederland, buiten Nederland staan ze goed bekend en vooral om hun verzorgingenproducten voor de manicure. Maar dat is niet alles wat Cuccio te bieden heeft.

Acryl-benodigdheden... Van liquid tot penselen tot poeder in verschillende kleuren. De acrylpoeders bevatten verschillende eigenschappen, o.a. dat ze niet vergelen, dat ze "self-leveling" zijn. Ook accessoires zoals bijvoorbeeld een dappen dish heeft Cuccio in hun assortiment.

Gel- Benodigdheden... Van gels in verschillende kleuren tot penselen.

Soak Off Gel Solutions... Deze zijn verkrijgbaar in 50 verschillende kleuren!
Deze soak off uv gels zijn uitermate geschikt voor zwakke en/of beschadigde nagels en dit is een goede manier om deze beschadigde nagels te laten herstellen.
De Soak Off Gel Solutions drogen onder de 36 Watt UV-lamp in 2 minuten en zijn binnen 5 minuten afgeweekt.

Colour... De nagellak lijn van Cuccio bestaat uit verschillende collecties en geeft keus uit 60 kleuren. De lakken zijn rijk gepigmenteerd en werken fijn. Zie deze link voor een review van 1 van hun lakjes. De lakken bij DBP en tuolene vrij.
Cuccio Precious Metals


UV/LED Polish/ Colour Verneer... Ook Cuccio heeft de momenteel razendpopulaire gellakken in haar assortiment.
De gellakken zijn ontzettend goed gepigmenteerd en in 2 laagjes perfect. Cuccio biedt 36 verschillende kleuren aan, dus keus genoeg. Deze kunnen zowel onder een 36 Watt UV-lamp als onder een LED-lamp uitgehard worden.

Accessoires...Vijlen, lijm, nagellakremover, tips, nagelknippers, manicure bowls, nail-art benodigdheden.. You name it, they've got it. Het assortiment is echt heel groot en bijzonder leuk voor zowel de professional als de consument.

Cuccio Naturalé... De verzorgingslijn van Cuccio; een luxe lijn voor manicure en pedicure.
De lijn is natuurlijk en biedt verschillende geuren, onder andere granaatappel & vijgen, melk & honing en vanillebonen & suiker. De producten zijn ontzettend divers, je kunt er terecht voor bruisballen, maar ook voor de gehele professionele mani- of pedicurelijn voor in je salon.
Cuccio NaturaléNote: Cuccio test haar producten niet op dieren!
Alle producten zijn te vinden op Perfect Manicure en Nailstyling en ook staan op deze site alle distributeurs per provincie aangegeven. De site is nog volop in ontwikkeling, dus er missen her en der nog wat foto's, maar mocht je geinteresseerd zijn in beschikbare kleuren, kun je ook een kijkje nemen bij Cuccio zelf.
Op 14 september gaat hun showroom in Etten- Leur open en vanaf dan kun je ook daar terecht!
Echt, het is de moeite waard om eens een kijkje aan dit merk te geven.

Ik hoop je interesse gewekt te hebben! Xx

Deze post is mede mogelijk gemaakt door Helene Horvest, distributeur van Cuccio Nederland.

3 opmerkingen :

 1. Ik heb er maar 1, maar ik ben fan!
  Ik wil sowieso Manhattan Mayhem en Cobalt Cool nog toevoegen aan mijn collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Cuccio Veneer is ook online verkrijgbaar bij www.ladybeads.nl.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor de aanvulling.
   Ik had inderdaad meerdere verkooppunten gevonden, maar omdat die alleen delen van het assortiment verkochten en niet het gehele assortiment, heb ik ze niet vermoemd :).

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs