OPI The Show Must Go On

woensdag 7 augustus 2013

Dit keer weer een regulier lakje, namelijk OPI The Show Must Go On.

The Show behoort bij de Burlesque Collectie, is uitgebracht voor de Holiday 2010 en is gebasseerd op de fim die toen uitkwam, genaamd Burlesque.
Eigenlijk heb ik een klein beetje gelogen, want deze lak is eigenlijk niet meer regulier, hij is helaas discontinued. Baal, baal! Het is namelijk echt een geweldige collectie!
Zien jullie de duo?
The Show is een prachtige roze lak die een klein beetje naar rood neigt, met een duochroom naar oranje. De lak heeft een glasfleck finish en lakt echt als boter.
Met 1 laag zit ze eigenlijk al prima, maar met 2 laagjes komt het effect er net wat beter uit.
De lak droogt iets mattig op, dus een topcoat is aan te raden.
OPI The Show Must Go On
The Show, 2 laagjes + SV
The Show is nog te koop op eBay en daar verschilt de prijs per seller. De laatste keer dat ik keek lag de gemiddelde prijs rond de $15 exclusief verzendkosten.
The Show is ook verkrijgbaar in het minipack genaamd "Burlesque- Red Shimmers" en deze set is ook nog goed op eBay verkrijgbaar. Let er wel op dat je bij deze set alleen een mini variant van The Show ontvangt waar 3.75ml inzit. Maar... Hier tegenover staat wel dat je ook nog mini's krijgt van Ali's Big Break, Let Me Entertain You en Teas-Y Does It. The choice is yours... ;-).
Note: Ik heb zelf geen ervaring met de mini's van OPI, maar ik hoor om me heen dat die een stuk vervelender lakken dan de fullsize bottles. Is misschien iets om rekening mee te houden.
Xx


3 opmerkingen :

 1. Wow! Die is mooi! Heel jammer dat 'ie niet meer te koop is...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Fieke: Hij is nog wel verkrijgbaar hoor :-).
   Alleen hij zit niet in de Core Collectie, dus niet meer in de winkels te koop. Maar op eBay staan er nog genoeg!

   Verwijderen
 2. Goede tip ook op het eind. Vind het een mooi lakje;)

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs