Orly Lunar Eclipse

donderdag 29 augustus 2013

Vandaag eens een blauwe lak op de blog. Ik vind blauwe nagellak over het algemeen echt fantastisch, maar niet bij mezelf.. Op de een of andere manier lijkt ik altijd een wandelend lijkje als ik blauw op heb, maar heel soms zijn er tinten die ik wel kan hebben -Jeeejj!
Orly Lunar Eclipse is een blauwe lak die ik wel kan hebben :).
 

Lunar hoort tot de Cosmic FX Collectie, welke uitgebracht is in het najaar van 2010 en wat een leuk feitje is, is dat deze collectie uit allemaal duochrome lakjes bestaat.
Lunar is een prachtige felblauwe lak die eigenlijk bestaat uit een sheer blauwe base en kobaltblauwe, roze en paarse glittertjes. De lak kleurt op je nagels van voornamelijk felblauw naar paars, de roze glitters heb ik er nog niet in kunnen ontdekken.
Doordat de base sheer is en de glittertjes zo compact, heeft deze lak wel wat laagjes nodig om te dekken. Ik heb 'm daarom over een ander lakje gelakt, namelijk A England Avalon.
 
1 laagje Lunar over 2 laagjes Avalon + topcoat


Je vraagt je zeker af waarom ik een paarse lak als base gebruik voor een blauwe lak? Omdat de duochroom die in het flesje zo mooi zichtbaar is, zich op de nagels helaas een stuk minder laat zien.
Met een paarse base komt de paarse duo een stuk beter naar buiten!

Zien jullie de duo?


De lak is verder prima; droogt goed, het kwastje is okee, de rubberen dop vind ik heel erg fijn vasthouden en smeert ook nogeens als een tierelier. Enige nadeel van Orly is dat het merk bij mij echt bijna niet houdt, want na een halve dag vliegen de chips me al om de oren! Dit vind ik echt heel erg jammer, want dat is een grote reden waarom mijn Orly collectie zo beperkt is terwijl ze ontzettend leuke kleurtjes aanbieden.

Lunar Eclipse bevat 18ml, kost rond de $ 7/8 en is verkrijgbaar op eBay, bij o.a. deze seller.
Bij Nederlandse webshops heb ik deze lak nog niet in het assortiment gezien.

Heb jij lakjes van Orly in je assortiment? Hoe is de houdbaarheid op jouw nagels?
Xx
1 opmerking :

  1. Ik vind blauw je juist heel vaak wel mooi staan, ook al vind jij van niet, lol.

    Orly is fijn, maar vaak aan de waterige kant waardoor je veel laagjes nodig hebt. Heb ik niet altijd zin in.

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs