Glisten N Glow Stuck On Blu Basecoat

donderdag 19 september 2013

Tot een tijdje geleden droeg ik eigenlijk nooit een basecoat onder mijn kleurlakken, omdat ik het zonde van mijn tijd vond om deze extra handeling te moeten doen. Nadat mijn nagels serieus alle kleuren van de regenboog zijn geweest, wat er heel erg moeilijk uitging, ben ik me dan toch maar gaan verdiepen in de wondere wereld van de basecoats.
 
Er zijn er zó ontzettend veel... Ridgefilling, milky white, transparant, plakkerig, verzorgend en noem het maar op... Eigenlijk is door de bomen het bos niet meer te zien.
Nu heb ik 3 redelijk fijne basecoats (waarvan één eigenlijk meer een treatment is) en vandaag wil ik jullie Glisten N Glow Stuck On Blu laten zien
 
 

 
Zoals je ziet is dit een transparante lak met een sheer groenblauwe kleur.
Van deze kleur is echter niets meer zichtbaar als-ie op je nagels zit, dan is het gewoon een transparante, licht glanzende basecoat. De basecoat belooft droog te zijn in 3-5 minuten en ondanks dat ik er (nog) geen stopwatch heb bijgehouden, geloof ik in deze belofte, want hij droogt lekker rap.
De lak geeft een semi matte finish, dus je zou 'm ook als kleurloos lakje kunnen gebruiken.
 
Het grote voordeel van de Stuck On Blu vind ik dat er echt 0,0 kleur meer doorlekt naar mijn nagels. Zelfs de gevreesde tealkleurige pigmenten zijn geen probleem meer!
 
Een nadeel van deze basecoat vind ik dat-ie samen met de kleurlak en de topcoat er als het ware een plakaatje van maakt en je hierdoor met 1 wip heel je nagellak eraf trekt.
Snap je niet zo goed wat ik bedoel? Zie onderstaande foto :-)
 
 
Voor glitterlakken vind ik dit echt ontzettend fijn! Geen gedoe meer met boenen of weken, gewoon een randje zoeken en plop, de nagellak is eraf. Voor gewone lakken vind ik het wat minder, want eigenschap hiervan is dat je soms ook per ongeluk iets eronder wipt en je daardoor ineens met een blote nagel rondloopt...
 
Ik heb dus besloten dat dit een fijne basecoat is voor onder glitterlakjes en de ernstig verkleurende pigmentlakjes, maar niet voor de reguliere lakjes. Dus helaas... M'n zoektocht naar de perfecte basecoat is nog niet voorbij..

Edit: Sorry, was helemaal de verkoopinformatie erbij te zetten!
Stuck On Blu bevat 15ml, kost rond de $7 (ex verzenden) en is onder ander te koop bij Glisten N Glow, Color4Nails, Overall Beauty en binnenkort ook bij Llarowe.
 
Ken jij deze basecoat al? Wat zijn jouw bevindingen? En heb jij aanraders?
X

3 opmerkingen :

 1. klinkt zekers geweldig voor glitterlak. Aangezien ik zelf mijn glitterlakjes nu franken, en ik van veeeeel glitters hou:) zijn ze best een crime eraf te halen. Waar heb je deze gekocht???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry, helemaal vergeten de verkoopinformatie erbij te zetten!
   Ik heb de post ondertussen aangepast, dank je wel!
   Als je 'm gaat bestellen, zou ik aanraden om de duo met de HK Girl Topcoat erbij te bestellen! Net zo snel als SV alleen zonder de negatieve dingen zoals shrinkage! Hele fijne, sneldrogende topcoat.

   Verwijderen
  2. Dank je wel :) Ik ga hem zekers bestellen word alleen over 2 weken op payday;), doe dan ook de topcoat erbij. Bedankt voor de tip.

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs