One Minute Manicure

woensdag 4 september 2013

Zachte handjes.. Dat willen we allemaal toch?
Ik heb daar echt een perfect product voor gevonden, namelijk One Minute Manicure!
 

One Minute Manicure is opgericht door Rosie Herman, een moeder die klein vanuit huis begon, maar haar bedrijf uiteindelijk tot internationaal miljoenenbedrijf heeft weten te laten slagen.

One Minute Manicure is eigenlijk een scrub welke geschikt is voor handen, voeten en lichaam.
Ik heb zelf elke keer de mini-flesjes omdat ik ze alleen voor mijn handen gebruik.
One Minute Manicure is een 2-fasen scrub welke goed geschud moet worden voor gebruik zodat de 2 componenten goed met elkaar mengen. De scrubs bestaan uit natuurlijke oliën en (dode) zeezouten.

Onder (wit): de laag zouten
Boven (geel): de oliën

One Minute Manicure is verkrijgbaar in de geuren Classic Mint, Sunrise, Sunset, Fresh Pomegranate, Chocolate Silk, Green Apple, Lemon Cream, Lemon Lime, Ginger Citrus, Blackberry Vanilla, Tropical Coconut, Fresh Vanilla en Muscadin, waarvan ik de Mint, Lemon en Blackberry echte aanraders vind.
Maar door het uitgebreide aanbod is er voor ieder wat wils :-).
Er zijn ook verschillende formaten verkrijgbaar, namelijk 5oz, 12oz en 13oz. De 3oz die ik gebruik en die in deze post op de foto's staat, is uit het assortiment genomen, maar gelukkig nog wel verkrijgbaar via eBay.

Voordat je de scrub gebruikt, moet je goed schudden zodat de 2 componenten goed gemixt zijn.
Je krijgt dan een dikke olie-achtige substantie met zoutkorrels erin, welke je op je handen doet en dan een minuutje inmasseert.
De substantie. Je ziet hoe "waterig" het is, maar
dat komt omdat het op oliebasis is. Geloof me,
er zitten meer dan genoeg scrubdeeltjes in.


Na het inmasseren, spoel je de zoutkorrels af met lauwwarm water, dept je handen droog en masseert de overgebleven olie in je handen. Voila, heerlijke zachte handjes die heerlijk ruiken!
De olie trekt trouwens vrij snel in, dus het is niet zo dat je een halve dag met vette handen rondloopt.

Het aangezicht tijdens het smeren


One Minute Manicure is o.a. verkrijgbaar op eBay, bij deze seller, waar de 3oz verkrijgbaar is voor $7,95 ex verzendkosten.

Zijn jullie al bekend met de geweldige One Minute Manicure?
Xx


2 opmerkingen :

  1. Reacties
    1. Het is echt een héérlijk spulletje! Toevallig moest ik vandaag vlakbij Duitsland zijn en zag een soortgelijk product van P2 bij de DM Drogist, dus die heb ik meegenomen en zal 'm binnenkort reviewen. Misschien is het wel een leuke (budget!) vervanger voor de ONM :-).

      Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs