Pretty & Polished Tears of Dionysus

dinsdag 3 september 2013

En vandaag alweer het tweede lakje van Pretty & Polished, namelijk Tears of Dionysus.
Het is aan te raden bij deze foto's om er even op te klikken zodat je ze in het groot kunt zien, want de kleine foto's tonen de glitters allesbehalve mooi :-).
 


Pretty & Polished is gestart door Chelsea en in 2011 begonnen met verkoop op Etsy.
Er zijn alweer een aantal collecties door Chelsea uitgebracht en Tears of Dionysus hoort bij de Gems N Gellies, welk part was van de Birthday Celebration Collection .
De Gems N Gellies bestaat in totaal uit 3 lakjes en alle 3 zijn het glitters in jelly's. Behalve deze bijzondere, vrij donkere Tears of Dionysus bevat de collectie ook nog de blauwe Heart Of Ocean en de roze Liberty Bell Ruby, welke hier te zien is.

Tears of Dionysus is herleid uit een oud Grieks verhaal over de juweel amethyst.


Tears of Dionysus bevat hexglitters in 2 verschillende maten in een diepe blurple kleur (blurple= blue/purple), welke in een zéér donkerpaarse jelly base zitten.
Ook deze lak brengt prettig aan en werkt erg fijn. Brengt zeer gladjes aan, heeft een fijne substantie en een fijn kwastje om mee te werken en de droogtijd is vrij vlot.
Wat me ook bij deze lak opviel, is dat de jelly base ontzettend goed gepigmenteerd is, met 1 laagje heb je eigenlijk al een prima kleurdekking! Alleen glitters in een jelly base komen vrijwel altijd beter uit met nog een extra laagje, dus heb ik 2 laagjes gelakt.

Tears of Dionysus, 2 laagjes + topcoat


Ook hier liggen de glitters goed vlak op de nagel en ik heb hier alleen 1 laagje HK Girl topcoat overheen gedaan, wat ook een mooi resultaat geeft.

Tears of Dionysus, 2 laagjes + topcoat


Dit lakje heeft van mij de naam Vloeibare Anc gekregen. Een vriendin van me is helemaal gek van zogenaamde "Dark and Twisty" kleurtjes, dus donkere kleuren met een leuke twist zeg maar en deze lak beschrijft haar volledig, haha. Elke keer als ik deze lak op heb en ik naar mij nagels kijk, dwingt zich er zo'n duiveltje met de looks van Anc in mijn hersens.. If you know what i mean, haha!

Pretty & Polished is te koop via P&P, maar ook via Mei Mei.
Een flesje bevat 15ml en varieert qua prijs tussen $8-12 per stuk.
Note: Pretty & Polished heeft ook een paar erg gave thermo lakjes in haar assortiment!
Xx

2 opmerkingen :

  1. Oooohhhh... niet goed...
    Die MOET ik hebben!!

    Zo mijn kleur, love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat mooi! Die komt op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs