OPI Kangarooby

donderdag 26 september 2013

Vinden jullie het ook weer eens tijd voor een klassieker? Ik wel, dus vandaag OPI Kangarooby voor jullie op de blog!
 
 


Kangarooby is een prachtige creme herfstkleur, namelijk dieprood welke naar bruin neigt en met een vleugje paars er doorheen. De lak hoort bij de Australia Collectie uit 2007.
Deze collectie is trouwens echt de moeite waard om eens in te neuzen! Ondanks dat er (helaas) weinig swatches van te vinden zijn, kan ik jullie alvast tippen dat "Didgeridoo Your Nails" en "Suzy Loves Sydney" echt perfecte herfst- en winterkleurtjes zijn, maar die ook in de zomer je outfit een chique twist geven!

Kangarooby, 3 laagjes + topcoat (zon)


Deze lak heeft gelukkig weer het oude kwastje die we voorheen kenden bij OPI, waar niets op aan te merken is. De lak zelf is vrij dun, dus oppassen geblazen bij je nagelriemen of even een clean up doen na het lakken. Met 3 laagjes is-ie prima.

De droogtijd is acceptabel en als de lak eenmaal zit, vergeet je die paar kleine minpuntjes meteen!
Want hij is echt prachtig en hij blijft ook zitten als een huis! Mijn nagellak begint meestal na maximaal 2 dagen lelijk te worden, maar Kangarooby heeft het met gemak 5 dagen gered!

Kangarooby, 3 laagjes + topcoat (schaduw)


Kangarooby is helaas niet meer in de winkels te koop, maar wel via eBay, o.a bij deze seller.
En een andere tip is om marktplaats zo nu en dan even in de gaten te houden, want er is iemand met een nagelsalon die eens in de zoveel tijd opruiming houdt om nieuwe lakjes kwijt te kunnen. Daar heb ik deze bijvoorbeeld vandaan, voor € 7,50. *klik*

En.. Vind jij deze lak net zo leuk als ik :-)?
Xx
 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Made With Love By The Dutch Lady Designs