OPI Underneath The Mistletoe

vrijdag 27 september 2013

Vandaag een lakje die hier in Nederland nog niet uit is, maar zeker binnenkort in de schappen zal staan. Toen ik de promo foto's zag van de Mariah Carey Holiday Collectie, wist ik dat er een aantal van deze lakjes in mijn stash zouden belanden. Maar... Ik wilde natuurlijk eerst even swatches afwachten, want helaas zou het niet de eerste keer zijn dat de promo foto's totaal niet kloppen met de echte kleuren.


Toen ik swatches zag van de lakjes, werden mijn vermoedens bevestigd. Een paar lakjes die ik in eerste instantie wilde, waren eigenlijk niet zo interessant, terwijl de lakjes die me op het eerste gezicht niet zoveel aan leken, juist pareltjes leken te zijn!
 
Vandaag heb ik Underneath The Mistletoe voor jullie. Een prachtige donkerrode lak met zilveren en fuchsia microglitters erin. En SERIOUSLY.. Wat een onmogelijke lak om te fotograferen! Ik heb in totaal denk ik wel 100 foto's geschoten, waarvan de meeste óf te donker waren, óf te rood, óf de glitters vielen weg, óf hij glitterde niet genoeg... Zucht :').


Zoals ik eerder al verklapte, hoort deze lak bij de Mariah Carey Holiday Collectie van 2013. In Amerika is deze lak langzaamaan te koop, dus het zal ook niet lang meer duren voordat de schappen hier in Nederland gevuld zullen zijn met lakjes uit deze collectie. Ik heb gehoord dat dit in november zal zijn, maar pin me er niet op vast.
De collectie bevat cremelakjes, glitterlakjes, maar ook weer nieuwe Liquid Sand® lakjes.

Underneath The Mistletoe, 2 laagjes + topcoat (zon)


De lak vloeit over de nagels en is snel droog, wat natuurlijk erg fijn is.
Op de nagel toont zich ook een erg mooie rode glitter, welke in het flesje wegvalt door de vrij donkere basis. De zilveren glitter valt op de nagels weer een beetje weg. Hij is wel aanwezig, maar wordt overheerst door de fuchsia en rode glitters.
Alleen... (ja, daar hebben we haar weer...) dat rotte kwastje! Weer zo breed, niet fijn!
Maargoed, met een clean- upje zijn de foutjes natuurlijk zo weer weggewerkt.
De lak droogt wel een klein beetje gritty op, dus topcoatje is een must.

Underneath The Mistletoe, 2 laagjes + topcoat (half zonnig)Underneath The Mistletoe, 2 laagjes + topcoat (half zonnig)


Ja, ik vind het een ware aanwinst in mijn stash! Ik was een beetje huiverig dat-ie erg zou lijken op waar ik al veel van heb staan, maar deze lak is toch nét een tint donkerder en de vrolijke en mooie glitters erin maken het echt een toppertje.
 
Underneath The Mistletoe, 2 laagjes + topcoat (volle zon)


Geloof me.. Ren naar de winkel om deze lak zelf aan te schaffen, hij is echt prachtig!
Nog eentje om het af te leren:


Het is trouwens écht aan te raden om op de foto's te klikken, want na een vergelijking merk ik dat de kleine foto's niet correct zijn van kleur, maar de grote wel. Zal wel een bug in blogger zijn, ik weet het niet? En daarbij zie je dan de waanzinnige glitters ook stukken beter :-) !

De collectie zal vanaf medio November in de winkels liggen voor € 14,35 per stuk.
Heb jij al lakjes van de nieuwe Mariah Carey Collectie gekocht?
Xx
2 opmerkingen :

  1. Heb m ook op vandaag! Hijs zooooooooooooooo mooi!! Vind t ook een must have :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handig je tip dat als je op de foto's klikt je ze een stuk duidelijker ziet!! Ga ik nu voortaan doen.

    Ik vind t echt een hele mooie lak, ga 'm zeker bestellen!

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs