NailPatternBoldness Bitches Brew

donderdag 31 oktober 2013

Happy Halloween! Ik vind het persoonlijk echt ontzettend jammer dat deze feestdag maar in mate is overgewaaid naar ons kikkerlandje.. Want zeg nou zelf, halloween is toch met stip dé dag dat je helemaal los kunt gaan? Gelukkig zijn er wel een heleboel Amerikaanse indiemakers die een collectie uitbrengen met dit thema, dus we hoeven niet helemaal zonder te griezelen 31 oktober door te komen.
Vandaag het (in mijn ogen) meest geschikte halloween-lakje ever!!
NailPatternBoldness Bitches Brew ♥.Dit geweldige lakje, gecreerd door Allison, was een LE van de Halloween Collectie van 2012.
Toen ik het lakje zag, wist ik dat ik deze moest hebben. Helaas viste ik elke keer net achter het net, want hij was telkens uitverkocht. En toen-ie eindelijk een keertje op voorraad was, was ik blut...
Gelukkig, gelukkig, gelukkig besloot Allison om 'm nog eenmalig uit te brengen voor halloween 2013. Uiteraard heb ik meteen die bestel-knop ingedrukt en niet meer losgelaten totdat de bestelbevestiging in mijn email stond!


Bitches Brew is een glitter topcoat, dat wil zeggen dat je 'm het beste over een andere kleur heen kunt lakken. De lak heeft een transparante base met daarin vele glitters in verschillende kleuren, vormen en formaten. De vele oranje glitters doen me aan pompoenen doen denken en daarom is dit voor mij echt hét lakje voor halloween :-).
Ondanks dat het een glitter topcoat is, zijn de glitters erg intens en denk ik dat je met genoeg laagjes de lak ook gewoon op zichzelf kunt dragen. Al zou ik 'm persoonlijk dan te druk vinden.
Zoals mijn andere lakjes van NPB, waaronder Madam Rose, is dit ook een erg fijne lak.
Het kwastje pakt genoeg glitters op, dus je hoeft gelukkig niet te vissen naar glitters. Ook verdeelt het kwastje de glitters erg goed en hoef je ze niet te "plaatsen" op je nagels.
De glitters liggen allemaal fijn plat op je nagels, dus met 1 laagje topcoat aflakken is voldoende.
Maarrrr... ik vind dat Bitches Brew het mooist is met een matte topcoat.
Ik ben helemaal weg van de suede lakjes, maar matte lakjes hebben me nooit zo getrokken. Behalve bij Bitches Brew! Kijk snel mee hoe waanzinnig dit is!
Ja, i'm in love! Man, man, wat een gaaf lakje!
Als je geluk hebt, is Bitches Brew nog te koop op Allison haar Etsy, maar je moet echt snel zijn, omdat de lak maar tijdelijk verkrijgbaar is! Bitches Brew bevat 15ml en kost omgerekend € 12,50 inclusief verzendkosten naar Nederland.
Xx


1 opmerking :

Made With Love By The Dutch Lady Designs