W7 Twilight

vrijdag 8 november 2013

Goeiesmorges! Zo, mijn nageltjes hebben weer bijna een weekje mogen bijkomen zonder nagellak erop, dat verklaart ook meteen waarom het zo stilletjes was hier :-). Soms hebben m'n nagels gewoon even een rustweekje nodig, dus zo eens in de zoveel tijd ga ik lekker kaal door het leven!

Vandaag heb ik een lakje van een merk dat ik hier nog niet eerder heb besproken.
Zonde eigenlijk, want het is een onwijs leuk budgetmerk! Ik ga jullie W7 Twilight laten zien.W7 is verkrijgbaar bij de Op=Op shop en heeft het fijne prijsje van € 2.75 per flesje. Of 2 flesjes voor € 5.
Het is een beetje afhankelijk van de shop welke kleurtjes en collecties ze aanbieden, maar over het algemeen hebben ze allemaal wel een vrij ruime keus in kleurtjes.
Zoals jullie kunnen zien, zijn de flesjes gelijk aan de flesje die OPI gebruikt. 

Het is me niet helemaal duidelijk van welke collectie Twilight afstamt, dus ik neem aan dat het de Core Collectie is. 


Twilight heeft een paarse jelly basis met daarin ontzettend veel helderblauwe glittertjes. In het flesje toont de lak als een duo/multichroom naar paars én naar groen, al is daarvan bij mij nauwelijks iets zichtbaar op mijn nagels. Ik stond met een vriendin in de winkel en zij raadde dit lakje aan. Ik heb een tijdje staan twijfelen, omdat de blauwe kleur wel heel erg zichtbaar was en ik blauw nooit zo bij mijn huidskleur vind passen. Maar uiteindelijk ging ik overstag en kocht het lakje.

Note to self: beter naar Sanne luisteren!
Wat een prachtig lakje is dit en de tint blauw maakt me totaal niet bleek!

Alhoewel ik gewoonweg gruwel van de naam...
Twilight... Blehhhh! Ik heb jullie weleens verteld dat ik soms lakjes koop om de naam he, ergens in een post in het verleden? Nou, soms laat ik dus ook lakjes staan om de naam...
Het is dat deze lak mooi is, want anders... :P
Twilight.. Heb serieus nog nooit een film gezien die zoooo vreselijk slecht en slaapverwekkend is! (sorry voor de Mr. Spawkle boy lovers). Een vriendin van me had deze films en toen ik terugkwam uit NY en haar haar uggs ging brengen, zouden we die films gaan kijken om me over mijn jetlag heen te helpen. Je raadt het al.. Binnen een half uur lag ik te snurken. Bij film 1, en film 2, en film 3... :=

Twilight, 3 laagjes (binnenshuis)


Wat me erg opviel, is dat de lakjes van W7 allemaal een bijzondere geur hebben. Ik gok dus dat deze niet 3-Free zijn. Helemaal zeker weten doe ik dat overigens niet.
Verder lakt Twilight superfijn en droogt rap. Hij is wat sheer, maar met 2 dikkere of 3 dunne laagjes zit-ie prima en komt-ie goed tot zn recht. Het kwastje is ook erg fijn. Vergelijkbaar met die van OPI, alleen niet zo breed. Hieronder een foto zodat jullie het verschil kunnen zien.

Links OPI, rechts W7


Het nadeel van dit merk is dat het alleen bij de Op=Op verkrijgbaar is en die zit helaas niet bij iedereen even dichtbij. Voor mij was de meest dichtstbijzijnde 3 kwartier rijden, maar nu zit er sinds een jaartje eentje op ongeveer 20 minuutjes rijden. Ik ga er regelmatig heen, want de doucheproducten zijn echt een stuk goedkoper en gezien ik die verslijt, is dat erg fijn voor mijn portemonnee. En natuurlijk kan ik het dan ook niet laten om even bij de nagellakjes te kijken.

Overigens heeft "mijn" Op=Op nog maar erg weinig lakjes van W7 in hun assortiment. Zij halen het merk uit hun collectie en gaan verder met de verkoop van het merk Saffron. Dit is de vestiging in Vlaardingen, voor wie het wil weten. Ik ben pas ook bij de vestiging in Leiden geweest, maar daar hadden ze wel gewoon nog de schappen vol staan. Ik denk dat het dus aan de vestiging zelf ligt of ze W7 blijven verkopen of dat het eruit gaat. Ik vind het in elk geval jammer, want er zitten echt gave kleurtjes tussen.

Twiligt, 3 laagjes (onder bureaulamp)


Hebben jullie nog aanraders voor lakjes die ik moet gaan scoren zolang het nog kan?
X


5 opmerkingen :

 1. Zie je nou wel dat blauw je super staat!
  Vind hem erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm ja... soms :P
   Ben er nog niet helemaal over uit, haha!

   Verwijderen
 2. Oef: dit is echt een heel mooi kleurtje! Helaas hebben wij geen op=op hier in de buurt >snif<

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, wat zonde! Misschien eens een dagje shoppen naar een grotere stad in de buurt? En dan natuurlijk meteen de op=op plunderen!

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs