Deborah Lippmann Good Girl Gone Bad

vrijdag 27 december 2013

Hoi allemaal, leuke kerstdagen gehad? Ik zit nog steeds proppievol van al het lekkers dat me is voorgeschoteld en heb het daarbij natuurlijk ook reuzegezellig gehad!

Een probleempje onder de nagellak-verslaafden is natuurlijk dat het almaar beter en mooier moet.
Zo begin je met een budget merk van je lokale drogisterij, maar naarmate dat allemaal een beetje gaat vervelen, word je nieuwschierig(er) naar de high end merken. Zo natuurlijk ook ik.
Nu heb ik voor mezelf eigenlijk een max opgelegd van € 20 per lakje, met uitzonderingen als het om (V)HTF's gaat. (LE's en discontinued lakjes vallen daar voornamelijk onder).

Zo was ik dus al een poos erg nieuwsgierig naar het merk Deborah Lippmann. Maarr... Een lakje kost € 20,95 dus boven mijn budget. En daarbij heeft Deborah Lippmann ontzettend veel lakjes waar al vele dupes van gemaakt zijn, zie bijvoorbeeld Facets of Fuchsia. Van mijn liefste vriendinnetje kreeg ik voor Sinterklaas een bon van de Bijenkorf en toen was mijn keuze voor een cadeautje dus snel gemaakt.
Helaas zit de Bijenkorf hier niet om de hoek en op de website stonden niet echt hele leuke lakjes. Tot vorige week, toen zag ik Good Girl Gone Bad staan, die ik jullie nu ga laten zien.Good Girl Gone Bad van Deborah Lippmann behoort tot de Holiday Collectie van 2011.
De lak heeft een rood tot pruimkleurige jelly base met daarin tal van rozerode microglittertjes.
Echt... Ik ben verliefd, dit is zó mijn kleurtje en de glitters erin zijn echt ekster- waardig ♥♥. 


Ondanks dat de base jelly is, is de pigmentatie erg goed. Maar stiekum vind ik dat dat ook wel mag bij een high end merk. Het is geen onecoater, maar 2 dunne laagjes is ruim voldoende.
Het kwastje is erg fijn, het is een beetje te vergelijken met de kwastjes van China Glaze, alleen dan wat korter. Maar ook zo smal; fijn!

De lak droogt ook in een rap tempo. Wel droogt de lak half-matte en een klein beetje gritty op, dus een topcoatje is aan te raden. Maar sowieso maakt een topcoat een glitterlakje meestal stukken stralender.

Good Girl Gone Bad, 2 laagjes (schaduw)


Ik ben echt verzot op dit lakje en kan er gewoon niet mee stoppen om bij elke beweging mijn nagels te bewonderen. Ben ik nu om en gaat mijn Deborah Lippmann Collectie nu in een rap tempo uitbreiden? Nee, dat niet. Zoals ik eerder zei, DL heeft genoeg prachtige lakjes, maar er zijn ook al héél veel dupes van uitgebracht van merken die ik ook erg fijn vind en daarbij beter betaalbaar.
Maar toch is dit een pareltje in mijn stash en ik gok dat ik deze érg veel zal dragen. Wellicht dat ik volgend jaar rond Sinterklaas of kerst weer een lakje bestel van Deborah Lippmann... Zo blijft het een beetje speciaal en hou ik ook nog een wishlist, haha :-).

Vooral in het zonnetje is-ie gewoon zo vreselijk mooi!
Maar ook de naam... Dit is gewoon echt een lakje voor mij, want de naam beschrijft de Yv van een paar jaar geleden gewoon 1000% en bij het zien of horen van de naam, dwalen mijn gedachten automatisch af naar mijn leukste vakantie aller tijden waar ik dus regelmatig "bad girl" genoemd werd, haha. 

Good Girl Gone Bad, 2 laagjes (zon)


Een lakje van Deborah Lippmann bevat 15ml en kost bij de Bijenkorf € 20,95.
Ook verkopen een paar webshops dit merk, waaronder The Make Up Spot, waar-ie € 19,99 kost. Maar daar komen natuurlijk verzendkosten bij, mits je een actie hebt.
Al met al vind ik het een absolute aanrader.

Wat vinden jullier ervan? Hebben jullie lakjes van Deborah Lippmann? Welke is jullie favoriet?
Kunnen jullie me helpen mijn momenteel vrij lege wishlist wat aan te vullen?
Xx 


1 opmerking :

  1. Gaaf lakje!
    En wat zijn je nagels gegroeid! Ze zien er echt schitterend uit nu!

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs