The Color Palette

woensdag 19 februari 2014

Een tijdje geleden was ik random wat op zoek naar wat nagellakjes en tot mijn grote verbazing kwam ik een webshop tegen die ik nog helemaal niet kende. Een Nederlandse webshop, genaamd The Color Palette.
Uiteraard heb ik wat in het assortiment zitten neuzen en eigenlijk werd ik nog verrast ook!

Lees snel verder waarom!


Allereerst omdat deze webshop het merk Zoya verkoopt. In mijn post over Payton merkten jullie denk ik wel enig enthousiasme op. The Color Palette verkoopt reguliere Zoya's voor € 9.95, dat is dus twee euro goedkoper dan de Nederlandse advies verkoopprijs! Met meer dan 120 lakjes om uit te kiezen, zit er voor ieder vast iets leuks bij. Ik zou snel je slag slaan nu het nog kan, want helaas verdwijnt Zoya uit het assortiment van The Color Palette, omdat de leverancier ermee gaat stoppen en andere leveranciers hogere prijzen hanteren, waardoor The Color Palette ook haar prijzen moet gaan verhogen. Daar staat Melanie niet achter. Uiteraard komt er hier iets heel erg leuks voor terug, maar dat blijft nog even een verrassing!

Ook het ontzettend leuke merk LA Girl is via deze webshop te koop en naar mijn weten is dit het enige verkooppunt in Nederland. Ik kwam voor het eerst met dit merk in aanraking tijdens één van mijn vele shoptripjes in Zuid- Afrika. Ik heb er denk ik een stuk of 10 gekocht tijdens deze vakantie, maar heb er maar één mee naar huis genomen en met de overige lakjes heb ik op het nachtkastje laten staan als bedankje dat ze 6 weken naar mijn gekakel heeft willen luisteren, haha!
De substantie van allemaal was ontzettend fijn en ook over de pigmentatie was ik erg goed te spreken.

Maar er zijn nog genoeg andere merken te koop, zoals China Glaze, Misa, Orly, Models Own, Essie, Nubar en bijvoorbeeld Konad. Ook is er een leuk assortiment aan frutsels voor de nailarters onder ons. Waar ik mezelf uiteraard niet bij meetel ;-).

Nubar en Orly gaan uit het assortiment verdwijnen als de voorraad op is. Aan de ene kant erg jammer, maar Melanie vind het van groot belang dat haar klanten zo min mogelijk aan verzendkosten betalen en gezien de flesjes net 1 a 2 mm te groot zijn voor brievenbuspost, passen deze lakjes niet meer bij haar doelstelling.
eb zelf niet zo veel met Orly en  van Nubar heb ik nog nooit wat gehad, dus misschien ben ik een klein beetje bevooroordeeld, maar ik vind de gedachte erachter eigenlijk erg fijn.

Note: Ik zag dat er nog een aantal lakjes uit de Cosmic FX Collectie van Orly te koop zijn! 

Bron: bellasugar.com


The Color Palette heeft standaard een aantal acties, welke aantrekkelijk zijn voor de koper.

1. Ze verkopen "testers". Dit zijn geen testers, maar lakjes die éénmalig zijn geswatched door Melanie zelf. Zoals je op de website kunt zien, staan er bij aardig wat lakjes swatches. The Color Palette vindt het belangrijk dat de klant het product ziet voordat zij het koopt en daardoor maakt ze van elk product een swatch. Dit betreffende lakje is dan voor een lager bedrag te koop.

2. Daily Deals! Elke dag een paar leuke producten voor aangepaste prijsjes!

3. Kortingssysteem. Bij The Color Palette hoef je geen punten te sparen tot een bepaalde hoeveelheid om in te wisselen, maar krijg je direct bij elke aankoop korting. Dit is 5% van de laatste aankoop en deze korting is binnen 6 maanden inwisselbaar op een nieuwe aankoop.

Ik vind het een erg leuke webshop met schappelijke prijzen. Er gaan wat veranderingen plaatsvinden, maar dit blijft nog even een verrassing. Ik ben in elk geval erg benieuwd!
één verrassing weet ik, dat is namelijk dat de huisstijl wat zakelijker gaat worden, inclusief nieuw logo.
Misschien is het niet zo handig om nu al een post over deze webshop te publiceren, maar ik wilde jullie gewoon erg graag deze webshop meegeven als tip. Uiteraard pas ik het logo ook hier aan zodra hun huisstijl daadwerkelijk is veranderd.

Meer informatie is ook te vinden op de Facebook-pagina.

Konden jullie deze webshop al? Zo ja, wat zijn jullie ervaringen?
X


2 opmerkingen :

 1. Moet eerlijk zeggen dat ik Nubar en Orly eruit vanwege de verzendkosten toch een beetje een rare reden vind :=
  Vind nagellak sowieso vrij tricky om op te sturen per normale post, omdat flesjes toch nogal eens kunnen breken. En met pakket post heb je iig altijd nog een tracking code. Heb ook al eens op de site zitten neuzen, maar helaas geen pixie dusts van Zoya en die wil ik nou net t liefste!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sanne,

   Persoonlijk vind ik het altijd erg jammer als de prijs van producten die je online komt zo omhoog gaat door verzendkosten, zeker als deze niet altijd perse nodig zijn.
   Vandaar dat ik deze keuze heb gemaakt. 9 van de 10 bestellingen worden per brievenbuspost verzonden en nog nooit is er een flesje gebroken. Brievenbuspost bestellingen worden, uiteraard, met veel zorg ingepakt. Elk product worden individueel in bubbeltjesfolie gewikkeld en er wordt een bubbeltjesenvelop gebruikt, om zo de kans op breken zo klein mogelijk te maken. Uiteraard verzend ik ook dmv pakketpost, maar dat kost gewoon wat meer. Ik hoop dat ik je zorgen over nagellak verzenden per brievenbuspost heb kunnen wegnemen.

   Groeten,
   Melanie
   The Color Palette

   ps. ik moet zeggen dat ik ook als een stekker baalde dat ze net gestopt was op het moment dat de Pixie Dusts uitkwamen, want die zijn inderdaad geweldig mooi.

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs