OPI Love.Angel.Music.Baby

dinsdag 18 februari 2014

Twijfellijstje.. Ooit van gehoord?
Jullie hebben kunnen lezen dat ik een wishlist heb: een handige lijst waar ik lakjes die ik heb gezien en graag wil in bij hou, zodat het wat makkelijker terug te vinden is in die rommelige bovenkamer van me ;-).
Maar zo heb ik dus ook een twijfellijst: een lijst met lakjes die ik graag wil, maar toch ook niet, omdat iets me tegenstaat.

Het lakje van vandaag, Love.Angel.Music.Baby stond daar dus op.



Waarom? Omdat het een goudkleurig lakje is. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik vind goud heel erg leuk als accent of als glitter/shimmer, maar totaal gouden lakjes laat ik eigenlijk altijd aan mijn neus voorbij gaan omdat de kleur op de één of andere manier totaal niet met mijn huid matcht. Ik denk dat ik er gewoon te bleek voor ben.

Laat LAMB dus een goudkleurig lakje zijn. Een champagne-gouden kleur met daarin zilveren shimmer en een suede finish. En méén, wat ben ik verliefd!


LAMB hoort bij de Gwen Stefani Collectie welke is uitgebracht in het begin van 2014.
Dé topper in deze collectie is natuurlijk de Signature Shade, welke uiteraard de tint van Gwen haar lippenstift is. Maar deze laat ik jullie een andere keer zien. De collectie bevat erg leuke finishes, dus als je van de wat apartere lakjes houdt, moet je echt eens een blikje wagen op de collectie.

Omdat de kleur vrij licht is, was ik erg bang dat deze voor geen meter zou dekken. Gelukkig had ik het totaal bij het verkeerde eind, want het is haast een one-coater te noemen! Het lijkt alsof OPI naar me geluisterd heeft, want dit kwastje is erg fijn. Tuurlijk, hij is wat aan de brede kant, maar ik heb ze stukken breder staan. Met deze kan ik prima overweg.


In eerste instantie leek het een drama te worden en liet de lak zich erg streperig aanbrengen. Maar Thank OPI voor het self-leveling effect, want na een paar seconden zocht de lak haar weg op mijn nagels en had ik een strakke finish zonder strepen. Ik had her en der wat kale plekjes, dus ik heb nog een tweede laagje gelakt. Zoals op de dop te zien is, komt deze lak het best tot haar recht zonder topcoat, dus een topcoat heb ik achterwege gelaten.

Bij mijn huidskleur heeft de lak wat weg van een nude-kleur, maar toch net even anders. 
Chic maar ook speels. I like it!


Ik heb dit lakje trouwens als experimentje over de gellak heen gelakt, zoals ik jullie gister vertelde.
Helaas heeft het weinig effect gehad, want ik had vandaag een chip op mijn wijsvinger. Na 1,5 draagbaarheid dus. Uiteraard zal ik het experimentje ook doen met een ander lakje waar wel een topcoat overheen moet.

Zien jullie op de foto's trouwens hoe dun de laagjes gel polish zijn? Het lijkt gewoon net zo dik/dun (het is maar hoe je het bekijkt) als mijn natuurlijke nagels. Alleen merk ik de versteviging wel erg goed.

De Gwen Stefani Collectie is volgens mij nog te koop in Nederland, bij de betere parfumerien, waar ze € 14,25 per stuk kosten. Uiteraard kun je online ook terecht voor dit lakje, bijvoorbeeld op eBay en NS, waar je ongeveer de helft betaald. OPI bevat 15ml.

Wat vind jij van Love.Angel.Music.Baby? En welke lakjes heb jij op je twijfellijst staan?
X



4 opmerkingen :

 1. Zelf heb ik geen twijfel lijst.
  Als ik iets op het eerste gezicht niets lijk te vinden, dan schrap ik hem direct, waarom? Mijn verlanglijstje is al zo lang :), dus dan is het helemaal niet zo erg als er een paar afvallen.

  Zelf ben ik ook niet zo van de goude lakjes, zelfde reden.
  Maar deze staat je heel goed en staat zelfs echt mooi bij je huidskleur.
  Leuk dat je dat 'risico' hebt genomen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, dat is op zich wel heel erg slim, zou me een heleboel centen schelen! Maarja, dat blijft het op de een of andere manier toch wel knagen bij me...

  Het is echt een subtiel gouden kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook een twijfellijstje. Als ik nagellak bestel dan neem ik altijd 9 flesjes en twee daarvan komen uit mijn twijfellijstje. Ik moet zeggen dat ik er tot nu toe nog maar één heb die tegengevallen is qua kleur.

  Het lakje hierboven staat ook op mijn twijfellijstje.

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs