Girly Bits Glo Worm

woensdag 19 maart 2014

Oef.. Het is al een behoorlijke tijd geleden dat ik jullie een indie-lakje heb laten zien!
Maar geen nood, ik heb er nog genoeg staan die nog nooit op de gevoelige plaat zijn geweest! Zelfs nog een heleboel die nog nooit een vingernagel van dichtbij hebben gezien...

Vandaag ga ik jullie Glo Worm laten zien. Zonnebril op dames!Glo Worm is een lakje van Girly Bits. Ik heb jullie al een hele poos geleden een lakje van Girly Bits laten zien en dat was Daddy's Little Girl. Daddy heeft trouwens snel nieuwe foto's nodig zag ik, ga ik snel mee aan de slag en dan zal ik even een nieuwe post erover online zetten.
Edit: Nieuwe post online *klik*

Girly Bits is opgericht door Pam Heil en is afkomstig uit Canada. Ze is erg actief en ondertussen zijn er alweer 11 verschillende collecties! Glo Worm hoort bij de Slapdash Collection, wat een collectie is van 5 lakjes.

Girly Bits is één van mijn favoriete indie-merkjes: er komen vaak nieuwe collecties uit, Pam is een lieve vrouw die fijne service in haar shop geeft en de lakjes lakken over het algemeen erg fijn.


Glo Worm maakt haar naam waar, want de lak gloeit echt van je nagels af! Ik heb iets met groen en deze is zó ontzettend gaaf! Het is een knalgroene jelly met daarin goudgele shimmer.
Ik kocht deze ooit als undie voor een glitterlakje, maar heb 'm stiekem nog nauwelijks als undie opgehad en veel vaker solo. Het lakje is gewoon zo sprekend!


Het is een jelly, dus verwacht niet dat de lak met twee laagjes goed op je nagels zit. Ik heb het lakje over een witte basislak gelakt om deze reden én omdat neons beter en nóg feller uitkomen over een witte base.
Een laagje wit en twee laagjes Glo Worm gaven mij het resultaat van de swatches. Stunning, isn't it!

De lak droogt vrij vlot en heeft ook een mooie finish. Uiteraard komt-ie met een laagje basecoat het best tot haar recht omdat er glitters inzitten.

Note: Zoals ondertussen bij de meeste mensen bekend is, is het vrijwel onmogelijk om neons op de foto te zetten. Ik ben allang blij dat ze enigszins scherp zijn geworden en dat ik geen groene vlekken op de foto's heb gekregen. Ik heb er natuurlijk een witte base onder, wat de neon nóg een stukje feller maakt en daarbij was het grauwig weer, waardoor de shimmer minder zichtbaar is op de foto dan met het blote oog. Maar... Hij is écht zo gifgroen en écht zo fel :-)


Girly Bits is bij verschillende webshops verkrijgbaar, o.a bij Girly Bits CosmeticsLlarowe en Harlow & Co.
Voor de volledige lijst van distributeurs kun je hier kijken.
Een flesje bevat 15ml en kost tussen de $ 10 en 13 per flesje.

Wat vinden jullie van deze gloeiworm? Hebben jullie al lakjes van Girly Bits?
X

5 opmerkingen :

 1. Ik vind hem zo gaaf!!!
  Ben even totaal kwijt waarom ik hem nog niet heb :')

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaaaf! Echt te gek kleurtje. Ik hou hier wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind 'm overigens op de website anders ogen dan op je blog. Misschien komt dat deels ook door de scherpstelling van je foto's? Die zijn nu vooral op het flesje en je vinger scherpgesteld ipv op de nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier even een reactie op, neons zijn namelijk ONMOGELIJK te fotograferen. Ben al blij dat er "iets" is scherpgesteld, want de meeste camera's flippen als je neons gaat proberen op de gevoelige plaat te zetten.

   Hij is knal, appeltjesgroen :). Ik heb 'm over wit gelayerd, waardoor-ie nóg feller is :).

   Verwijderen
 4. Oh, wow! Ik hou niet zo van groen maar deze is echt geweldig! Heel leuk voor in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs