OPI Sprung

woensdag 23 april 2014

Vandaag vond ik het tijd om weer eens een heel ander kleurtje te laten zien. Ik stond voor mijn letterbakken en na wat heen-en-weer gedraai, zag ik uiteindelijk Sprung staan. Deze was nog untried, dus zo pak ik mooi twee vliegen in één klap.
Toen ik Sprung bij een vriendinnetje op haar nagels zag, vond ik 'm echt ont-zet-tend gaaf. Maar nu ik het flesje in mijn handen heb, trekt-ie me weer helemaal niet zo. Dat is waarschijnlijk ook de reden geweest waarom-ie al een tijdje untried staat mooi te wezen.

Sprung is behoorlijk complex. Het heeft een zeer lichte oudroze base met daarin rode, gouden en koperen glassfleck glitters. Op de nagels is de lak soms zelfs metallic te noemen, maar over het algemeen toont-ie een duochrome van koper naar roze. Apart is-ie absoluut!
Qua finish is-ie vergelijkbaar met bijvoorbeeld It's My Year en On Her Majesty's Secret Service. Als je één van deze lakjes in je bezit hebt, weet je meteen wat ik bedoel.Sprung hoort bij de eerste Mariah Carey Collectie, welke is uitgebracht in het voorjaar van 2013. Dat was die collectie met die eerste Liquid Sands, kunnen jullie je die nog herinneren?


De lak is sheer, maar erg goed op te bouwen. Op de foto's zie je dan ook maar twee laagjes. Sprung droogt lekker snel, dat is mooi meegenomen. Het kwastje is gewoon het standaard kwastje die in elk flesje zit.

Het lakje vereist wel een goede basecoat, want ik kwam erachter dat het élke oneffenheid op je nagel behoorlijk zichtbaar maakt. Ik heb op de foto's één laagje basecoat gelakt, maar eigenlijk had ik er twee moeten lakken.


Al met al vind ik 'm op mijn nagels stukken leuker dan in het flesje, maar toch weet ik nog niet helemaal zeker of het mijn kleurtje is... Wat vind jij van deze kleur?
X

2 opmerkingen :

  1. Ik vind het een heel mooie warme kleur. Eerder iets voor de feestdagen (kerst ed) dan rond deze tijd...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hebt gelijk! Misschien vind ik 'm van het najaar wel fantastisch leuk haha!

      Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs