Dollish Polish It's So Fluffy I'm Gonna Die

donderdag 22 mei 2014

Dit lakje moest en zou ik hebben toen ik de naam hoorde...


Want ja... Wie kan dit nou weerstaan? Je had het vast al door, maar ik ga jullie vandaag It's So Fluffy, I'm Gonna Die laten zien.

Dolly is wat mij betreft een kei in het verzinnen van collecties. Ze heeft al verschillende waanzinnige collecties en ondanks dat ik de lakjes niet altijd even leuk vind, ben ik vaak wel erg gecharmeerd van de namen.
Fluffy hoort bij de Cartoon Series en is uiteraard geinspireerd door Dispicable Me!Fluffy heeft een zéér, zéér lichtroze basis met daarin veel glassfleck glitters en ook roze glitters in verschillende vormen en formaten. Er zitten fuchsia glitters in, maar ook wat lichter roze en bijna fluor-roze en ik zag hexes, ronde glitters en microglitters. 

Het lakje is op zichzelf te dragen, maar met 3 laagjes was ik nog niet tevreden. Ik heb daarom Fluffy over Iseult heen gelayerd, die ik jullie vorige week liet zien. Zo had ik een iets stabielere basis en het laat de glitters eigenlijk wel mooi uitkomen.


Ik was bang dat ik moest vissen naar de glitters, maar dat was gelukkig niet het geval. Voor mij was het aantal glitters dat het kwastje meenam voldoende, maar ik hou ook niet zo van hysterische glitters. Mocht je daar wel van houden, kun je natuurlijk was vissen óf een tweede laagje aanbrengen. Ik vond dit zelf niet nodig. Er kleeft wel een klein nadeel aan die grote glitters. Mijn nagels zijn van nature best rond en daardoor kwamen deze glitters niet glad op sommige nagels te liggen. Met een laagje topcoat eroverheen zag je hier niets meer van, maar het is toch een puntje op rekening mee te houden. Als je vlakke nagels hebt, heb je hier waarschijnlijk geen last van.


De lak droogde prima en het kwastje was goed handelbaar. Wel heb ik nog het oude flesje van Dollish. Als je Fluffy nu zou bestellen, zul je het vierkante flesje krijgen. Ik heb alleen oude flesjes in mijn collectie, dus ik durf niet te zeggen hoe de kwastjes van de nieuwe flesjes zijn. Nouja, nieuw valt ook wel mee, want ik geloof dat ze die ondertussen alweer ruim een jaar gebruikt, haha.

Uiteraard kon dit (mini)filmpje niet achterblijven.
"It's so fluffy I'm gonna dieeeeeeeee" - Agnes


Dollish Polish is verkrijgbaar via Dolly, bevat 15ml en kost $ 10 exclusief verzenden.
Ook kun je de lak via Llarowe en/of Mei Mei kopen.

Wat vindt jij van Fluffy? X

1 opmerking :

  1. PRachtig! Deze staat ook nog op mijn wishlist (mede dankzij de naam).

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs