Kiko 359 / Light Peach

vrijdag 23 mei 2014

In de shoplog van Duitsland zag je dit creamy lakje al voorbij komen. Ik heb het nu natuurlijk over Kiko 539. Kijken jullie mee?


Ook dit lakje heeft helaas een saai nummer, maar toch kon ik na wat google-werk een naam vinden, namelijk Light Peach. Ik weet niet zeker of het de naam van de lak is of de beschrijving van de kleur, maar ik vind Light Peach al leuker klinken dan # 359. Het lakje komt uit de standaard collectie.


Light Peach is, zoals de naam al zegt, een pastelkleurige peachy crèmelak die iets naar oranje neigt.
Op mijn nagels is de kleur niet echt pastel meer te noemen, maar wat feller, vooral in de zon. Al met al een grappig kleurtje, die ik nog niet had. Ik heb veel kleuren die er wat van weg hebben, maar die neigen meer naar roze en zijn eerder zalmkleurig dan peachy.

Light Peach, 2 laagjes (indirect zonlicht)


De pigmentatie is verrassend goed, met 1 laag had ik al bijna volledige dekking. Helaas had ik toch her en der wat kale plekjes en hierdoor heb ik een tweede laagje gelakt. De lak is wel iets streperig, maar ik kocht deze lak eigenlijk als undie voor een indie en vind 'm voor het mooie iets te oranje, dus veel last zal ik er zelf niet van hebben :-).

Light Peach, 2 laagjes (schaduw)


Het kwastje is aan de brede kant, maar als je voorzichtig lakt, moet dat geen problemen geven.
De droogtijd is gemiddeld te noemen, niet bijzonder snel ofzo. Ik heb iets eerder dan normaal een laagje topcoat aangebracht, maar helaas werkte dat niet om de streperige finish glad te krijgen.

Ik kocht dit lakje voor €1,90 in Duitsland, maar normaal zijn ze € 3,90. Een flesje bevat 11ml.
Sinds een tijdje verzend de webshop van Kiko ook naar Nederland, dus daar kun je nu ook terecht.
X
3 opmerkingen :

 1. Ik vind 'm niet tegenvallen!
  Ik heb een paar dagen terug mijn eerste Kiko lakjes ontvangen maar heb er nog niet echt naar gekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn best fijn, vooral qua pigmentatie! Heb er tot nu toe nog geen eentje gehad die meer dan twee laagjes nodig had! Kwastje is iets aan de brede kant, maar niet té en met wat voorzichtigheid kun je prima lakken!
   Welke kleurtjes heb je?

   Verwijderen
  2. Pfoe, dat durf ik niet te zeggen. Een aantal roze lakjes, wat cupcake lakjes en nog wat random lakjes.

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs