Glam Polish You're The One That I Want

dinsdag 13 mei 2014

Edit: 5/6: Macroshot toegevoegd.

Soms he... Soms heb je zulke goede herinneringen aan een stuk tekst, of een woord, of een plaats, of een liedje... Dat wanneer je ergens lucht van je krijgt, je dat ding perse moet en zal hebben.
Dat had ik dus toen ik erachter kwam dat Glam Polish een Rydell High Collectie uitbracht. I got chills, letterlijk! Ik zat te stuiteren om te bestellen en toen ik ze eenmaal had kon ik natuurlijk niet wachten om ze te lakken, i was losin' control. Vandaag wil ik jullie You're The One That I Want laten zien.

Pak een stoel en een drankje, want het is een flinke post geworden.

Bron: Ronato Roccon

Zoals ik eerder al verklapte, hoort deze lak bij de Rydell High Collection en deze is begin dit jaar uitgebracht in 3 gedeeltes over 3 maanden tijd. De gehele collectie bevat 9 flitsende kleuren en hebben allemaal de naam van een liedje uit de mega-klassieker Grease. 


You're The One That I Want is een rode scattered holo en heeft daarbij ieniemienie flakies. Afhankelijk van de lichtval wil de lak de ene keer wat meer naar roze neigen en de andere keer naar oranje, maar het is wel echt een rode lak. De holografische glitters zijn niet zo heel erg zichtbaar op de nagels, wat ik persoonlijk niet zo erg vind. Wel zie je de kleine flakies erg goed, wat ik erg leuk vind. Echt totaal uniek in mijn stash!

Glam Polish You're The One That I Want

Op swatches vond ik deze lak eigenlijk wat tegenvallen, maar ik moest het lakje per se hebben. Ik bedoel.. Het is hét liedje waar mijn moeder en ik elkaar constant lopen te appen alsof we kleutertjes zijn, het is een liedje waarvan ik áltijd uit mijn stekker ga op de dansvloer, áltijd vrolijk van word en daarbij was het hét nummer van mij en mijn eerste serieuze vriendje. Nou, dat lijken mij meer dan genoeg redenen om dit lakje aan mijn stash toe te voegen :D.

Glam Polish You're The One That I Want

Het lakje is echt een droom om te lakken! Het vloeit als boter over de nagels en is met een zucht en een scheet droog! Heerlijk! Het kwastje is ook echt ontzettend fijn in gebruik. De lak droogt enigszins matte op, maar gezien het een soort van neontint is, had ik dit wel verwacht. Met een laagje topcoat maak je er natuurlijk binnen no-time een high gloss lakje van.

Glam Polish You're The One That I Want

Ja, ik ben bang dat mijn Glam Polish-collectie op zeer korte termijn behoorlijk gaat uitbreiden, want ik ben echt fan. Deze lak is een droom om te lakken, dus ik ben erg nieuwsgierig naar de glitterlakjes.

Om jullie toch aan te tonen dat de lak écht rood is, heb ik even om me heen gekeken om iets roods erbij te houden. Waarschijnlijk kom ik over als een vreetzakje nu, maar who cares.. Want dat ben ik stiekem ook wel ;-).


Heel flauw, maar omdat de film er mee eindigt, doe ik het ook :-)
"Ramma lamma lamma a dingity ding da dong
Shoo bop shoo wadda wadda yippity boom sha boom
Chang chang changity chang shoo bop
Yip da dip da dip shoo bop sha dooby doo
Boogy boogy boogy boogy shooby sho wap sho wap
Sha na na na na na na na yippity dip da do
Ramma lamma lamma a dingity ding da dong
Shoo bop shoo wadda wadda yippity boom sha boom
Chang chang changity chang shoo bop
Yip da dip da dip shoo bop sha dooby do
Boogy boogy boogy boogy shooby sho wap sho wap
Sha na na na na na na na yippity dip da do
A womp bop a looma a womp bam boom"

Okee, en dúrf nu niet te zeggen dat je niet mee zit te blerren :P.
Ik in elk geval al sinds ik de lakjes besteld had, hahaha!
Nog eentje om het af te leren.Note: Dum dum dum dum... Daar was de macroshot ineens! Toch wil ik jullie alsnog even een kijkje laten nemen op de blog van Soraya, want ze heeft echt heel erg leuke lakjes op haar blog staan!

Glam Polish is voor ons kaaskopjes trouwens verkrijgbaar bij de nieuwe webshop Hypnotic Polish, waar je € 11,80 voor het lakje betaalt. Ook is de collectie verkrijgbaar bij Harlow & Co.
Wat vind jij ervan? Ik ben echt waanzinnig verliefd, dit wordt echt mijn kleurtje deze zomer ♥♥! X

9 opmerkingen :

 1. Ooohh wauw! <3

  En ja, ik zat heel hard mee te blèren! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleur echt fantastisch, maar die holo glitters... waarom stoppen ze die nou tegenwoordig overal in?
  Zo jammer...,
  :')

  De naam vind ik wel echt briljant en ook ik ben schuldig aan het mee bleren... maar kom op, dat moet toch ook bij dat nummer?
  Als ik alleen thuis ben doe ik ook nog de sigaretopdegrondgooienuitdrukkenmetmijnschoen-beweging!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu zie ik toch echt weer in plaatjes... :=

   Ik hou ook niet zo van opzichtelijke, schreewerige holo, maar dat is bij deze ook niet zo. Ik vind het een mooie subtiele zwaai aan het lakje!

   Verwijderen
 3. Hahaha, wat een leuke post heb je geschreven! Lief ook dat je een link naar mijn blog hebt geplaatst, ik schrok er een beetje van haha.
  De lak ik echt prachtig en ik kan me heel goed voorstellen dat je 'm alleen al voor de naam wilde hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schrok ervan? Hoe dat zo? Was niet de bedoeling hoor!!!

   Verwijderen
  2. Hihi, ik had het helemaal niet verwacht, was gewoon rustig aan het lezen. ;)

   Verwijderen
  3. Oooh! Op die fiets :D!
   Als je liever hebt dat ik het weghaal, moet je het zeggen hoor!

   Verwijderen
  4. Nee hoor, vond 't juist hartstikke leuk. :)

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs