OPI You're So Outta Lime

dinsdag 27 mei 2014

Jeetje, ik sprong ongeveer een gat in de lucht toen ik hoorde dat OPI neons in hun vaste assortiment zou gaan toevoegen. Helaas was ik wat minder enthousiast toen ik de eerste swatches van de collectie zag. Toch moest ik er eentje hebben en hoe kon het ook anders... Het werd You're So Outta Lime.Zoals ik net al verklapte, hoort Outta Lime bij een neon collectie. De collectie heet, heel doordacht, Summer Neons en is uitgebracht voor de zomer van 2014. Na de zomer zullen deze kleurtjes in het vaste assortiment te vinden zijn. 


You're So Outta Lime is een limoengroene crème lak, zonder poespas. De kleur is best fel, maar ik vind het geen neon. Het heeft er zelfs niets van weg. Meer vind ik de kleur in de Brights Collectie passen, alhoewel ik ook hiervoor de tint net wat te pastellerig vind. Het is absoluut geen pastel hoor, maar helaas komt-ie ook bij lange na niet in de buurt van de tint die een neon eigenlijk hoort te hebben.

Natuurlijk licht


Er wordt altijd aangeraden om neons over een witte basislaag heen te lakken, maar zelf doe ik dat eigenlijk nauwelijks. Sommige neons worden er inderdaad een stuk feller van, maar de kleurtjes die ik in mijn collectie heb, hebben het op de één of andere manier niet nodig. Toch heb ik voor jullie één nagel gelakt met een witte basis als ondergrond. Kunnen jullie me door bovenstaande foto vertellen welke nagel dat is?
Ik zie zelf namelijk nauwelijks verschil qua kleuren. Niet in het echt, maar ook niet op de foto...

Het lijkt op bovenstaande foto alsof alle oneffenheidjes op mijn nagels te zien zijn, maar heel eerlijk gezegd snap ik niet zo goed hoe dat op de foto gekomen is, gezien dit in het echt totaal niet het geval is... De substantie van de lak is wel ietwat vreemd te noemen; het is namelijk vergelijkbaar met een gellakje. Heel apart, maar eigenlijk lakt het erg fijn. Door de ietwat stroperige substantie vloeit het netjes egaal uit over de nagels en had ik minder laagjes nodig dan ik in eerste instantie had gedacht. Op de foto's zie je drie laagjes, maar eigenlijk zouden twee laagjes al voldoende geweest zijn. Dat derde laagje heeft in elk geval niets toegevoegd aan kleurintensiteit of dekking.

Natuurlijk licht


Al met al is het een fijn lakje met een leuk kleurtje, maar daar houdt het ook wel een beetje op voor mij. Het mist het WOW-effect, wat ik persoonlijk erg jammer vind. De kleur is leuk hoor, maar ik ken een aantal soortgelijke kleuren. Van mij had-ie een stuk feller mogen zijn, net zoals Glo Worm bijvoorbeeld, want dát is een echte neon :). 

OPI bevat 15ml en is verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten.
Wat vind jij van deze kleur? En heb je de "neons" al geprobeerd van OPI?
X


3 opmerkingen :

 1. Best een leuke kleur maar ik zou het ook niet snel een neon noemen.
  Ik gok dat je over wit hebt gelakt op je ringvinger maar ik zie vrijwel geen verschil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga ook voor je ringvinger.
  Vind het een heel gaaf kleurtje, maar valt wel tegen als neon. De kleur is wel heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf kleurtje, ben heel benieuwd hoe hij irl is.
  Maar echt neon is hij niet...

  Dat iedereen maar over wit lakt is trouwens echt totaal onnodig, de meeste neons hebben dat niet nodig, die zijn met een laagje of 3 vaak dekkend genoeg.
  Ik vind het ook altijd gelijk zo'n plakaat op je nagels als je eerst wit moet doen, want voor dat die egaal is ben je minimal 2 lagen verder...

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs