Glam Polish Sandy

vrijdag 27 juni 2014

Jeetje, wat vliegt de tijd! Ik zat even terug te kijken, maar het is alweer ruim een maand geleden dat ik jullie de fantastische You're The One That I Want liet zien. En beloofd is beloofd: ik heb een macroshot toegevoegd aan die post.

Maar vandaag ga ik jullie een ander lakje uit die collectie laten zien, namelijk Sandy.

Bron: redbubble.com

Ook deze lak hoort bij de Rydell High Collectie en is begin dit jaar uitgebracht in drie delen over drie maanden tijd. De collectie telt 9 lakjes en al deze lakjes hebben een flitsende kleur en een naam van een liedje uit de film Grease. Ondertussen heb ik twee lakjes van deze collectie, maar ik vind ze zo fijn en gaaf, dat ik dagelijks nog moeite heb om niet de rest erbij te bestellen. Alle lakjes uit collectie zijn trouwens Collector Editions!


Sandy is een turkooise scattered holo en heeft daarbij ieniemienie flakies en blauwe glitters. In het geheel vallen de blauwe glitters wat weg, maar wanneer je goed naar je nagels kijkt of in de zon loopt zijn ze erg goed zichtbaar en het is een erg mooie aanvulling op de kleur. Ook bij deze lak zijn de kleine flakies goed zichtbaar.


Sandy is een liedje die ik niet vanaf het begin leuk vond. Sterker nog: bij dit liedje, Hopelessly Devoted en Beauty School Dropout spoelde ik altijd door. En wie weet, misschien is het de leeftijd ;-), maar ik ben dit nummer steeds meer gaan waarderen en uiteraard lal ik nu lekker mee. Natuurlijk laat ik voor jullie die kans ook niet voorbij gaan, dus druk op play en pak je 3 minutes of fame!


Ik heb nog maar twee lakjes in mijn bezit van Glam Polish, maar ik ben echt ontzettend fan geworden. Ik denk dat dit misschien wel het fijnste indie-merk is wat ik in mijn stash heb staan. De kwastjes zijn ontzettend fijn, de substantie van de lak is kwijlbaar en de droogtijd is lekker snel.

Zonlicht


De lak droogt semi-matte op, wat eigenlijk wel een erg leuk effect is, maar toch prefereer ik Sandy met een laagje glans. Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, toont de lak in zonlicht een stuk blauwer dan zonder zonnetje. Waarschijnlijk omdat de blauwe glittertjes dan tot leven komen.

Saaaa-haaaan-dy, can't you see..?! Jep, ik zit weer helemaal in de film :-)...

Zonder topcoat / Met topcoat


Glam Polish bevat 15ml en kost ongeveer € 10-15, afhankelijk waar je 'm bestelt. Glam Polish verzend zelf helaas niet naar ons kikkerlandje, maar gelukkig doen Hypnotic Polish en Harlow & Co dat wel!
Wat vindt jij van deze lak? Vind je 'm net zo fantastisch als ik? x

2 opmerkingen :

  1. Wow, deze is ook erg gaaf! En jaaaaa...ik zit nu ook in een Grease flashback hahaha! Heerlijk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige lak! In de zon is hij echt heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs