Essie She Said Yes

dinsdag 1 juli 2014

Dat ik op z'n tijd fan ben van een subtiele witte nagellak is ondertussen geen geheimpje meer... Natuurlijk heb ik de perfecte subtiele wit nog niet gevonden en blijft mijn zoektocht gestaag doorgaan. Een tijdje geleden kwam ik She Said Yes tegen en deze wil ik uiteraard met jullie delen.She Said Yes hoort bij de Wedding Collection van 2014 en is (zoals Essie jaarlijks doet) uitgebracht rond de zomer van 2014. De collectie telt een aantal subtiele pasteltinten, uitermate geschikt voor bruiloften enzo.


She Said Yes is een crelly witte lak, die iets naar off-white neigt met daarin een subtiele zilveren shimmer,
Helaas zó sheer, dat de shimmer op de nagels nauwelijks zichtbaar is.

Essie She Said Yes
Natuurlijk licht


De tint is perfect, want ondanks dat de foto anders doet vermoeden, is het een zéér subtiele tint en zéér chique. Helaas komt-ie op de foto een stuk harder over dat dat ie in werkelijk is.
De lak is echter een drama om te lakken, want hij is ontzettend sheer. Op de foto zie je dan ook 4 laagjes.
Op zich is de lak met 3 laagjes prima qua dekking, alleenis de finish dan nogal streperig. Het vierde laagje heeft de streperigheid goed verdoezeld, maar ik zit nog een beetje in dubio of het de lak wel waard is. De lak droogt namelijk behoorlijk langzaam en dit maakt 4 laagjes lakken niet echt fijn.

Flitslicht


De Wedding Collecties zijn in Nederland helaas nooit verkrijgbaar, maar natuurlijk kun je voor dit lakje terecht op eBay of NS. Je betaalt ongeveer 6 euro inclusief verzendkosten naar Nederland.

Wat vind jij van dit lakje? En wat vind je überhaupt van witte nagels? X
Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Made With Love By The Dutch Lady Designs