Girly Bits Flowers In Your Hair

maandag 29 september 2014

Als er ergens fuchsia glitters inzitten, is het niet heel erg moeilijk om mij over te halen. Toch duurde het bij Flowers In Your Hair wel even voordat ik 'm daadwerkelijk had besteld. Dit lakje heeft zovaak mijn digitale winkelmandje van de binnenkant gezien, maar telkens koos ik uiteindelijk toch voor een ander lakje, waardoor deze niet mee werd besteld. Op een gegeven moment was ik het zat en heb ik 'm toch besteld.


Stiekem zit ik te grinniken terwijl ik het flesje in mijn handen heb, want ik ben er van overtuigd dat weinig mensen mijn mening delen. Maar ik vind het echt een fantastisch lakje! Flowers In Your Hair heeft een chocoladebruine crelly basis met daarin fuchsia ronde glitters in verschillende formaten en fuchsia shimmer. Ik vind de kleurencombinatie fantastisch!


Flowers hoort bij de Concert Series en is uitgebracht in de zomer van 2013. Flowers is een eerbetoon aan The Lumineers. Het is een Amerikaanse band die folkrock speelt en Flowers in your Hair is één van hun nummers. Persoonlijk hou ik niet zo van deze muziek, maar wellicht dat jij er graag op staat te swingen.
Hier is je kans:


Maargoed... Laten we verder gaan met het lakje ;-). Ondertussen heb ik behoorlijk wat lakjes van Girly Bits en tot nu toe heeft er nog niet één mij teleurgesteld. Ook Flowers niet!

Het kwastje is een standaard kwastje, maar deze lakt fijn en nauwkeurig en neemt ook meer dan genoeg glitters mee. Eigenlijk voor het mooie net iets teveel, want soms kreeg ik ineens een klont glitters die van het kwastje afkwamen en dat was niet heel mooi. De lak zelf is vrij dun, in elk geval een stuk dunner dan ik had verwacht. Maar daardoor lakt-ie wel erg fijn. Doordat het een crelly is, creëer je diepte in je lak met de glitters en ik vind dat zelf erg leuk. Ik heb de glitters niet geplaatst en zoals de foto's laten zien is dat ook niet nodig.


Wel heeft deze lak een goede topcoat nodig. Omdat de grootste glitters soms net iets scheef op je nagels blijven plakken, worden die met één laagje topcoat niet volledig bedekt. Bovenstaande foto heeft één laagje topcoat en je ziet dat je lak nog niet overal geheel glad is, dus een tweede laagje is wel aan te raden.Girly Bits is verkrijgbaar bij Girly Bits zelf, maar ook bij (o.a.) Llarowe, Harlow&Co en MeiMei. Een flesje kost ongeveer €10 exclusief verzendkosten en bevat 15ml.

Ik ben helemaal weg van dit lakje. Maar nu de grote vraag... Wat vind JIJ ervan, hihi...?

1 opmerking :

Made With Love By The Dutch Lady Designs