Dollish Polish 1, 2, Freddy's Coming For You

vrijdag 31 oktober 2014


Ik heb ontzettend zitten twijfelen welk lakje ik voor vandaag zou laten zien, omdat ik meerde gave Halloween-lakjes heb en eigenlijk stiekem een nailart wilde doen. Maar dankzij weer dat fijne geduld van een fruitvlieg van me, is die nailart totaal verpest en besloot ik er eentje van een Halloween collectie van vorig jaar te laten zien, namelijk 1, 2, Freddy's Coming For You.

And ofcourse... Happy Halloween!

Bron: hdwallpapersinn.comFreddy hoort bij de Halloween Collectie van 2013, genaamd Fright Nights. Deze collectie bevat acht lakjes die allemaal zijn geïnspireerd op Horror Klassiekers! Wooo-hooo! I love horrors en de klassiekers kan ik denk ik wel zo ongeveer dromen.  1, 2, Freddy's Coming For You is uiteraard geïnspireerd op de fantastische Nightmare On Elm Street- reeks.


Freddy heeft een transparante basis met daarin verschillende glitters in verschillende vormen en formaten. De kleuren schreeuwen Krueger naar me en zijn te herleiden naar zijn fantastische trui; namelijk rood, groen, paars en zwart. Ik zie voornamelijk hexglitters, maar er zitten ook absoluut wat microglittertjes en ronde glitters in. Het is een lakje die als topper bedoeld is en niet om op zichzelf te dragen. Misschien dat het wel kan hoor, maar ik heb 'm gewoon lekker over een ander kleurtje heen gelakt.


De collectie is vorig jaar uitgebracht, maar helaas was ik toen wat blut en moest ik dit lakje aan me voorbij laten gaan. Ik baalde tot een paar weken terug echt als een stekker, omdat Nightmare On Elm Street echt wel mijn favoriete jeugd-horrors waren en ik het lakje dus eigenlijk gewoon in mijn bezit hoorde te hebben. Gelukkig besloot Dolly om de collectie nog een keer terug te laten komen en zo kwam Freddy toch in mijn letterbakken terecht!

Ongelooflijk maar waar: álle 7 films heb ik gekeken (en kijk ik nog steeds regelmatig) en ze gaan gewoon nóóit vervelen! Altijd om en nabij Halloween of rond de kerstdagen mag Freddy bij me komen griezelen. Niet alleen om een glimp van de jonge Johnny Depp op te vangen, maar ook omdat het "monster" fantastisch is. Nu weet ik dat de meeste mensen meteen een gezicht in gedachten hebben bij de naam Freddy Krueger, maar een vriendin van me heeft Dirty Dancing nog nooit gezien, dus zulke aannames doe ik maar niet meer, haha. 
San, speciaal voor jou, meet Freddy Krueger ;-):

Bron: sweetmovies.nl


Ik heb Freddy over Black Cherry Chutney van OPI heen gelakt. Niet mijn eerste keus, maar over zwart stond-ie me niet zo aan, dus ben ik wat aan het experimenteren geweest. Deze donker-donkerpaarse kleur heeft net niet dat grauwe van zuiver zwart en de combinatie vond ik erg leuk.
Je ziet één laagje Black Cherry en twee laagjes Freddy.De glitters zitten goed verdeeld in het flesje en het kwastje neemt genoeg glitters mee. De base laat zich perfect uitstrijken en ook de droogtijd is vrij rap. Ik heb wel een paar glitters die wat gebogen/gevouwen lijken ze zijn, maar op dat na eigenlijk niets te klagen aan dit glitterlakje.


Freddy is nu ook nog te krijgen via Dolly en kost $10 voor een fullsize van 15ml of $5 voor een mini van 5ml. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht, maar zijn absoluut acceptabel.
Alle lakjes van Dollish zijn 3-Free en Cruelty Free.

En... Ik denk dat jullie het al konden raden, maar ik kan natuurlijk niet afsluiten zonder een youtubertje met bekend liedje... Sing Along! 


 Wat is jullie favoriete horror-klassieker? Xx2 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs