Glam Polish Lisbeth

woensdag 12 november 2014

Alweer een tijdje terug ontving ik mijn bestelde lakjes van een vriendinnetje. Eén lakje sprong er meteen voor me uit, ondanks dat ik stiekem niet had verwacht dat die het zou zijn...
Hou je vast voor de adembenemende Lisbeth!Lisbeth hoort bij de Heart Of Darkness Collection en is uitgebracht voor het najaar van 2014. De collectie telt een zestal lakjes die allemaal geïnspireerd zijn op de "Strange and beautiful". Lisbeth is geïnspireerd op Lisbeth Salander uit de film- en/of boekenserie "Millenium".
Ik moet toegeven dat ik alle boeken en films heb liggen, maar dat ik er gewoon nog niet doorheen gekomen ben...


Lisbeth heeft een perfecte lichtgrijze basis met daarin tal van blauwe en roze microglittertjes en een scattered holo. Geloof me, deze is in het echt zóveel mooier dan ik op foto's kan laten zien...
Toen ik het lakje zag, had ik achteraf best een beetje medelijden met vriendinnetje.. Volgens mij heb ik wel een half uur zitten vertellen hoe mooi ik 'm vond, hihi...

Glam Polish Lisbeth


In het zonnetje (bovenstaande twee foto's) komt de scattered holo tevoorschijn en geeft het de lak echt een sprookjesachtig uiterlijk. De holo is gelukkig scattered, dus er zit geen wazige laag van holo over de lak en ook blijft de basiskleur intact.


In de schaduw, zoals op bovenstaande foto te zien is, zijn de hologlitters niet zichtbaar, maar de roze en lichtblauwe glitters des te meer en dit geeft een soort van duochroom laagje over de grijze lak.
Geloof me.. Hij is echt fantastisch! Als je een grijsliefhebber bent, kan deze eigenlijk niet in je stash ontbreken.

Als laatst nog een macro. Waanzinnig he!? Zoals tot nu toe eigenlijk alle lakjes van Glam Polish lakt ook deze fantastisch en is ze met een zucht en een scheet droog. Lisbeth droogt wel enigszins matte op, dus een topcoatje is aan te raden.

De goedkoopste manier om aan Glam Polish te komen is via de webshop Color4Nails, waar je 12$ betaalt voor 15ml. Uiteraard exclusief verzendkosten.
X

6 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs