China Glaze Sugar Plums

vrijdag 23 januari 2015

En ja, vandaar weer tijd voor een oudje. Dit lakje heb ik serieus al jááren, maar ze heeft nog nooit op meer dan één nagel mogen schitteren. Ik weet niet waarom, want het is een mooi lakje. Maar blijkbaar koos ik toch elke keer voor een ander kleurtje.Sugar Plums hoort bij de 'Tis The Season To Be Naughty And Nice- Collection en deze is uitgebracht voor de feestdagen van 2010. De collectie bevat 16 feestelijke lakjes die perfect passen bij de feestdagen. Wellicht niet zo'n handig moment uitgekozen om nu dit lakje te laten zien, gezien we de feestdagen natuurlijk net achter de rug hebben. Maar ach, ik lak niet op wat moet, ik lak op waar ik zin in heb. En dat was vandaag toevallig een vampy kerstkleurtje :-).
Holly Jolly, Mistletoe Kisses en Frosty vind ik trouwens zóó gaaf uit deze collectie! Helaas is deze collectie niet zo erg goed verkrijgbaar, dus vooralsnog heb ik ze alle drie niet in mijn bezit. Wie weet, ooit...


Sugar Plums is een beetje een mix van burgundy en pruimkleurig. In deze basiskleur zit een losse hologlitter, wat het lakje toch weer even net anders dan normaal maakt.

Wat jullie waarschijnlijk meteen opvalt, is de zilveren dop?! Ik heb me laten wijsmaken dat China Glaze dit gebruikte bij speciale collecties, die eenmalig werden uitgebracht en daarna niet meer. Dan verklaar wellicht wel de verkrijgbaarheid ervan, want het klopt wel aardig dat de meeste lakjes van China Glaze met een zilveren dop niet zo goed verkrijgbaar zijn en wat duurder zijn dan normaal. Maar aan de andere kant: De Hologlam Collection uit 2013 en de New Bohemian Collection uit 2012 zijn nog volop verkrijgnaar, dus niet echt "specialty"... Weet jij misschien hoe het zit?

China Glaze Sugar Plums


De holografische glitters zijn een leuke twist in de lak, maar laten zich helaas alleen goed zien bij zonnig weer. Stiekem vind ik de lak zonder zon nog veel mooier: dan is het een prachtige burgundy tint. In de zon is-ie ook wel mooi, maar ik stoor me zelf aan de holografische glittertjes erin. Gelukkig zit er geen overload in!

Op de twee bovenstaande foto's zie je Sugar Plums in het zonnetje, op de foto hieronder in de schaduw.


China Glaze bevat zoals altijd 14ml en is verkrijgbaar bij veel verschillende webshops. Voor dit specifieke lakje moet je even zoeken en ook moet je er vanuit gaan dat de prijs wat hoger ligt dan normaal. Ik ben even gaan eBay-en voor je en vond Sugar Plums bij deze shop, voor $12 exclusief verzendkosten. Leuke bijkomstigheid is dat deze shop de rest van de collectie ook verkoopt, dus ik gok dat ik binnenkort Holly Jolly en Mistletoe in mijn bezit heb! Frost staat er ook bij, maar vind 19€ zelf wat aan de hoge kant voor dat lakje :).

Wat vind jij van Sugar Plums? X

2 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs