Ciaté Fly With Me

maandag 16 februari 2015

Toen ik dit lakje in mijn handen geschoven kreeg, vond ik haar op zijn zachtst gezegd oerlelijk. Die rare shimmer in die gave basiskleur... Jammer! Toch ben ik haar behoorlijk gaan waarderen en ik wil jullie graag kennis laten maken met Fly With Me.Fly With Me hoort bij de Dragonfly Collectie, die is uitgebracht voor de zomer van 2014. De collectie bevat zes shimmery lakjes met lekkere zomerse kleurtjes. Hier in Nederland zijn de meeste mensen niet zo heel erg op de hoogte van de collecties van Ciaté, maar ik denk dat de meesten dit lakje wel hebben zien liggen bij de sale vorig jaar bij Big Bazar.

Ciaté Fly With Me

Fly heeft een zeegroene tot tealkleurige basis met daarin ontzettend veel fijne roze shimmertjes. Helaas zijn deze shimmertjes in het flesje veel beter zichtbaar dan op de nagels, alhoewel de shimmer zich in het zonnetje toch ook wel laat zien.

Note: Wat wel belangrijk is om te vermelden, is dat de lak staint. Gebruik dus een goede basecoat, desnoods twee laagjes. Ik deed dit niet en heb nu als resultaat wat groene vlekken op mijn nagels. Gelukkig niet heel ernstig, maar het zit er toch en dat is zonde.

Ciaté Fly With Me

Ik heb foto's vanuit alle hoeken genomen om de shimmer er zo goed mogelijk uit te laten komen, maar helaas moet ik echt tot de conclusie komen dat ze op de nagels gewoon stukken subtieler aanwezig is dan in het flesje. Jammer! Want ondanks dat juist deze combinatie mijn nekharen op het begin omhoog lieten komen, ben ik de combinatie steeds meer gaan waarderen en vind ik het nu echte en superleuke en unieke twist in het lakje!

Ciaté Fly With Me

De substantie van Fly is fantastisch: vrij dun, maar vloeit egaal over de nagels en is met twee dunne laagjes al volledig dekkend. De droogtijd is lekker snel en ook de glans zonder een toegevoegd laagje topcoat is fantastisch. Het kwastje is heel erg fijn: plat en middelmatig van breedte waardoor elke nagel goed gelakt kan worden.

Ciaté Fly With Me

Ik had nog nauwelijks ervaring met dit merk, maar tot nu toe bevalt deze me prima!
En het flesje... Dat strikje erop is toch om te kwijlen! Vind dat toch zo ontzettend schattig...


Ciaté is te koop bij de Bijenkorf voor €10 per flesje van 15ml. Ook kun je ervoor terecht bij webshops zoals Asos. Maar hou ook de Big Bazar in de gaten, want daar zijn vaak acties waar sinds vorig jaar dit merk ook bij hoort! En het is de moeite waard om eens tussen de flesjes te snuffelen, want deze beauty kwam daar ook tussen vandaan!

Heb jij lakjes van Ciaté? Heb je aanraders voor me? x

Note: Het is jullie vast opgevallen dat ik op de meeste foto's een copyright heb zitten in deze post. Helaas komen alle foto's in de toekomst er zo uit te zien, op een enkeling die al een tijdje klaar staat na. Ik vind het zelf ook storend en niet mooi, maar er gaat gewoon teveel tijd in het maken van een post zitten en ik vind het zonde van de tijd om een foto van mezelf zonder naamsvermelding elders op internet tegen te komen. Sorry.

2 opmerkingen :

  1. Ik weet het niet met deze lak...
    Niet mijn ding, maar ergens vind ik hem ook wel weer wat hebben.

    Hij staat je in ieder geval wel erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs