China Glaze Seas The Day

maandag 9 maart 2015

Door een heftige gebeurtenis om me heen afgelopen donderdag, had ik zin in iets simpels. Ik struinde wat doelloos rond door mijn gang en zag ineens een lakje die ik nog nooit eerder had gelakt. Tijd om die dus eens te lakken. Zondag had ik afgesproken om met een vriendinnetje te gaan shoppen en lekker te gaan eten, dus mijn gechipte nagels moesten echt wel weer een vers kleurtje hebben. Dat ik daar uiteindelijk toch met kale nagels aan kwam, is bijzaak ;-). Vandaag ga ik jullie Seas The Day laten zien.Seas The Day hoort bij de Off Shore Collectie, die voor de zomer van 2014 is uitgebracht. De collectie bevat 12 lakjes, waarvan 11 cremes en één lakje met een shimmertje.


De kleur van Seas The Day vind ik heel erg lastig om te omschrijven. Want is het nou rood met een behoorlijk roze ondertoon, of is het roze die flink naar rood neigt?! Soms ben ik er van overtuigd dat ze rood is, maar in ander licht is ze toch weer meer roze... Zullen we het op rozerood houden ;-) ?


Overal las ik dat de gehele collectie als een rotte vis lakte, dus stiekem hield ik mijn hart vast. Maar eigenlijk vond ik Seas helemaal niet zo vreselijk lakken. De lak was behoorlijk dun, maar door het dunne kwastje kwam er precies genoeg lak op de nagels terecht waardoor ik toch netjes kon lakken. Ik heb bij één vinger een uitlopertje naar mijn nagelriemen gehad, maar dat was met een clean-up gelukkig zo opgelost.

De pigmentatie was echt verrassend goed en ik twijfelde of ik het bij slechts één laagje zou laten. Uiteindelijk heb ik toch voor een tweede laagje gekozen. De topcoat heb ik achterwege gelaten en zoals je aan de schittering kunt zien, is deze lak belachelijk glimmend van zichzelf! Héél mooi, maar ook héél lastig fotograferen omdat álles gereflecteerd wordt...


Ik vind 'm gaaf. Simpel, maar toch met een twist. Jullie weten ondertussen wel waar China Glaze te koop is toch? Dan laat ik vandaag die informatie even achterwege :-).

Wat vinden jullie van Seas The Day? En zeg eens.. Roze of rood?

3 opmerkingen :

 1. Op mijn telefoon is hij rood maar op mijn gekalibreerde scherm is hij roze.

  Hij staat je erg goed! Ik heb ook wat lakjes uit die collectie maar die zijn inderdaad niet zo heel fijn aan te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zonde is dat he! Want stuk voor stuk zijn het allemaal leuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zonde is dat he! Want stuk voor stuk zijn het allemaal leuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs