Kiko 255/ Violet Microglitter

woensdag 18 maart 2015

Kiko... Mijn vergeten merkje! Alweer ruim een jaar terug kocht ik een aantal lakjes van Kiko, om ze vervolgens eigenlijk alleen nog maar als undie gebruikt te hebben... Althans, een paar, want de meeste hebben mijn nagels nog nooit in het echt gezien! Tijd om daar eens verandering in te brengen.Kiko 255 is ook wel bekend onder de naam Violet Glitter. Klinkt dat niet bekend? No worries, bij mij blijven zulke onsympathieke namen ook totaal niet hangen hoor!

De lak hoort bij de permanente collectie van Kiko, dus ik neem aan dat je 'm nog steeds in de winkels kunt vinden. Wist je trouwens dat er in Amstelveen een Kiko-store is geopend? Plan eens een dagje uit daarheen, want een vriendin van me woont daar en vertelde dat het een erg gezellig centrum heeft! En het is weer eens wat anders dan standaard Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam natuurlijk :-).


255 heeft een prachtige donkerpaarse basis met daarin tal van scattered holo stukjes. Zo in het flesje doet ze me erg denken aan Payton van Zoya, al lijkt 255 een wat blauwere ondertoon te hebben. Weet je wat, ik zal binnenkort eens een battle tussen deze twee lakjes doen, dan weten we het zeker.
Anyway, de gekleurde stukjes in de paarse basiskleur zijn echt heel erg gaaf en geven het een levend en speels effect.

Kiko 255 Violet Microglitter

Kiko 255 Violet Microglitter

Kiko heeft een redelijk breed kwastje in het flesje zitten, maar doordat het kwastje stevig is, is er toch prima mee te lakken. De pigmentatie is ook prima en je ziet dan ook twee laagjes op de swatches.

Verder heb ik eigenlijk weinig over dit lakje te zeggen. Het is een prachtig lakje die fijn lakt en ook een goede houdbaarheid heeft. Daarbij is ze te koop voor een zeer fijn prijsje!


Ik kocht dit lakje in Duitsland voor slechts €1,95. Tegenwoordig verzend de webshop ook gewoon naar Nederland en daar is ze nog te koop voor €3,90. Een flesje bevat 15ml. De lakken uit deze lijn van Kiko zijn allemaal 5-Free.

Wat vind jij van deze sparkling paars? Denk je dat ze op Payton lijkt? X

15 opmerkingen :

 1. Door je post realiseer ik me dat ik nog ongeveer een stuk of 20 Kiko lakjes heb die untried in mijn helmer staan...,
  Te erg :=

  Deze is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, dat is wel heel erg! Snel lakken, ze lakken echt wel fijn!

   Verwijderen
 2. Hij staat je goed! Ik moet deze ook nog ergens hebben maar ik weet niet meer waar...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Haha, dat betekent dat je te veel lakjes hebt, dat weet je he... ;-)

   Verwijderen
 3. Jaaaa ik heb m ook! Gaaf kleurtje. Heb m al even naast Payton gehouden. Maar deze is wat donkerder! Deze heeft ook holo glittertjes, Payton heeft een soort holo mini flakies ofzo haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Heb ze naast elkaar gelakt, volgende maand komt de post online.

   Verwijderen
 4. Mooie lak, deze heb ik ook. Paars en glitters is altijd top. Ik kan hem niet vergelijken met Payton. Die heb ik namelijk niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wel, komt volgende maand online :-)

   Verwijderen
  2. Whoops, drukte te snel op enter. Paars en glitters is inderdaad een mooie combi, helemaal met je eens! Toch pak ik zulke kleurtjes zelden, stom he!

   Verwijderen
 5. Kiko vind ik geweldige lakjes hebben! Heb er zelf ook een aantal staan. Naast de webwinkel vind ik het ook wel prettig dat er nu een winkel in Amstelveen zit, nu hopen dat ze nog door de rest van NL komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat hoop ik ook, Amstelveen is toch wel een stukje rijden.
   Wat is je favoriet van Kiko?

   Verwijderen
 6. Wat een gave paars! Die gaat op mijn wish!

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs