Polish Me Silly Guilty Pleasure

maandag 16 maart 2015

Alweer een hele tijd geleden kocht ik wat duo- en multichromes van Polish Me Silly en eigenlijk heb ik er tot vandaag nooit meer aan gedacht! Tijd om daar eens verandering in te brengen en jullie met het eerste lakjes kennis te laten maken; Guilty Pleasure.
Polish Me Silly was een tijd terug bekend onder de naam Lush Lacquer. Ze hebben hun naam veranderd omdat ze vaak geassocieerd werken met het merk Lush, waar ze dus helemaal niets mee te maken hadden (en hebben). Om verwarring (en misschien ook wel verdere stappen) te voorkomen, zijn ze van naam veranderd.

Polish Me Silly is het merkje van moeder en dochter Karin & Lexie en zij mixen hun lakjes in Californie, USA. Ondertussen zijn er alweer meerdere collecties verkrijgbaar, waar je glitters, duo's, multi's en thermo's zult vinden.


Guilty Pleasure hoort bij de Color Me Silly Collectie. De collectie bevat 18 lakjes, waarvan 8 multichromes en 10 thermografische lakjes. Keus genoeg dus!

Guilty is een prachtig multichrome lakje die voornamelijk van donkerroze naar paars veranderd, maar soms zijn ook de kleuren fuchsia, rood en blauw te zien en in sommig licht is er zelfs een waanzinnige blauwe shimmer te zien. 

Polish Me Silly Guilty Pleasure

Duo's zijn vaak het mooist over een zwarte basiskleur, maar ik was eigenwijs en daarbij had ik er ook geen zin in. Op de foto's zie je drie dunne laagjes Guilty Pleasure, zonder undie. De lak lijkt bij het eerste laagje ontzettend sheer, maar is toch erg goed op te bouwen. Twee laagjes had ook voldoende geweest, maar ik vond een derde toch net wat mooier. De laagjes zijn behoorlijk rap droog en het kwastje werkt fijn en nauwkeurig.

Polish Me Silly Guilty Pleasure

Ik kocht dit lakje bij Polish Me Silly, waar ik $7,5 betaalde voor een minisize van 9ml. Uiteraard zijn er ook fullsizes verkrijgbaar, die zijn $11,5 voor 15ml. De lakjes zijn ook verkrijgbaar in ons eigen landje, namelijk via Hypnotic Polish. Daar heb je echter geen mogelijkheid om mini's te bestellen.

Was jij al bekend met dit merk? Wat vind je van Guilty Pleasure? X

6 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs