Misa Grey Matters

maandag 2 maart 2015

Ik vertelde jullie een paar weken geleden met welk lakje mijn liefde voor nagellak is begonnen. Dat was natuurlijk Cowgirl Up. Vandaag ga ik jullie het lakje laten zien waardoor mijn liefde voor grijs én voor het merk Misa is begonnen. Meet Grey Matters.


Grey Matters hoort bij de Surreal Escape Collection en is uitgebracht voor de winter van 2011. De collectie 6 lakjes die variëren van bijzondere shimmers tot duochromes.


Grey heeft een vrij lichte grijze, neutrale basis met daarin zilveren en donkergrijze/zwarte spikkeltjes. Geen shimmer, maar spikkeltjes. Je kunt ook wel spreken van matte microglitters. Toen ik de eerste swatches zag, was ik verliefd en bestelde het lakje meteen. Tot de dag van vandaag vind ik het nog steeds een onwijs gaaf kleurtje. De spikkels vind ik echt awesome!

Misa Grey Matters

De formule van de lak is fantastisch. Niet te dik en niet te dun en ze brengt streeploos aan. Met één laagje is ze al bijna voldoende dekkend, maar de spikkels komen beter tot hun recht met twee laagjes en daarom heb ik er natuurlijk twee gelakt.

Het is een vervelende kleur om vast te leggen op foto's, maar dat komt doordat in het ene licht de donkere spikkeltjes de overhand hebben en in het andere licht de zilveren. Maar geloof me: als je van grijs houdt, is dit absoluut een kleur die niet in je stash mag ontbreken!

Misa Grey Matters

Dit was mijn eerste lakje van Misa en door dit lakje werd ik ook verliefd op het merk. Ondertussen heb ik er een stuk meer en het merk behoort nog steeds tot mijn favorieten. Ze zijn gewoon erg consistent wat betreft de kwastjes en de substanties. De lak is lekker snel droog en het kwastje werkt, zoals ik gewend ben, erg fijn. Goed voor smalle nagels maar waaiert met wat druk ook genoeg uit voor de brede nagels.


Misa in bij Nederlandse webshops verkrijgbaar bij The Color Palette, maar ook NailSupplies heeft ze in haar assortiment. Gemiddeld betaal je zo'n 6 euro voor een lakje. 

Wat vind jij van deze grijstint? En op welke kleur heb jij eigenlijk een stiekeme crush?

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Made With Love By The Dutch Lady Designs