Battle #7: Kiko 225 VS Zoya Payton

donderdag 9 april 2015

Yes, daar was de battle waar ik het pas over had! Ben best trots op mezelf, want ik heb aardig rap woord gehouden toch ;-)...?!


Vandaag ga ik jullie dus de verschillen laten zien tussen Zoya Payton en Kiko 255/ Violet Microglitter. Payton komt uit de Zenith Collection die in 2013 is uitgebracht en 255 hoort bij de permanente collectie. Beide lakjes zijn gelukkig nog goed verkrijgbaar.

Laten we eerst eens naar de flesjes kijken.


Zo is al goed te zien dat de kleuren niet gelijk zijn. Payton lijkt een iets warmere toon te hebben en 255 heeft iets meer blauw in de ondertoon zitten. Maarrr... Het verschil in kleur is niet bijzonder groot en dit verschil in de flesjes hoeft natuurlijk nog niet te betekenen dat ze daadwerkelijk anders op de nagels zijn. Wel zie je meteen een verschil in grootte van de glitters. Om dit te laten zien, heb ik hieronder wat swatches voor jullie.

Vlnr: Zoya, Kiko, Zoya, Kiko.


Binnenshuis of in de schaduw zijn ze qua kleur niet heel verschillend. Het enige wat echt goed opvalt, is dat de scattered holo stukjes van Payton een stuk groter en opvallender van kleur zijn.


In het zonnetje zie je echter duidelijk het verschil in tint. Payton is inderdaad een tikkeltje warmer en 255 heeft een wat ijzige tint in zich, waardoor de paars wat meer naar blauw oogt. Ook zijn de holografische stukjes van Payton veel opvallender dan bij 255.

Het verschil lijkt me vrij duidelijk, toch? We hebben hier absoluut niet met dupes te maken, daarvoor zijn ze gewoon echt te verschillend. Ja, ze hebben beide een prachtige finish met die gave scattered holo stukjes, maar dan houdt de vergelijking ook wel op.

Links 225, rechts Payton


Ik vind ze beiden prachtig, maar omdat de tint van Payton me net iets meer ligt en omdat de basis een jelly is, gaat mijn voorkeur hier naar uit.

Welke is jouw favoriet? X2 opmerkingen :

  1. Wauw je ziet het verschil pas echt als je ze op de nagel hebt aangebracht. In het flesje lijken ze nagenoeg gelijk. Mijn voorkeur gaat ook uit naar Payton. Ik hou van grote glitters en ik vind de kleur mooier.

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs