Illamasqua Baptiste

dinsdag 26 mei 2015

Dit lakje hebben jullie vaker voorbij zien komen op deze blog, omdat ik haar vaak gebruik als undie onder een ander lakje. Het viel me op dat ik nog geen post over haarzelf had en ik vond dat daar verandering in moest komen. Vandaag heb ik Baptiste voor jullie.

Illamasqua Baptiste


Ik heb geen idee wanneer Baptiste is uitgebracht, maar gelukkig hoort ze bij de normale collectie van Illamasqua en is hierdoor nog ruimschoots verkrijgbaar. Ik weet wel dat er een aantal keer een re-release is geweest en dat ze daarna in de Core Line is beland.

Zonlicht


Baptiste heeft een prachtige donkerpaarse basis die bestaat uit tal van shimmertjes. In het flesje is het kleurtje een stuk helderder dan op de nagels, want op de nagels heb je een prachtige diepe tint paars met een prachtige shimmer te pakken. In de zon transformeert ze echter, door de vele shimmers, om tot de kleur die je op de bottleshot ziet.

Illamasqua Baptiste

Echt, het is zo'n prachtig kleurtje! Ondanks dat ze totaal niet uniek lijkt, is ze dat toch wel in mijn stash. Tuurlijk, ik heb een boel vergelijkbare lakjes, maar geen enkele heeft precies dezelfde tint als Baptiste.

Ze lakt fantastisch en met één laagje is ze bijna volledig dekkend. Om haar beter uit te laten komen, heb ik twee laagjes gelakt. De laagjes zijn vlot droog. Het kwastje is smal, maar werkt erg fijn.
Het brede zwarte dopje kun je eraf schuiven en dan komt er een smal handvaatje tevoorschijn, net zoals bij Disco Biscuit. Heel handig! Het zwarte dopje is ontzettend chique, maar houdt niet zo lekker vast en op deze manier is het perfect opgelost!

Illamasqua Baptiste

Stom eigenlijk dat ik haar zo vaak als undie gebruik, want op zichzelf is ze ook prachtig. En dat had ik pas weer door toen ik haar opnieuw lakte. Prachtig lakje!

Helaas is Illamasqua allesbehalve budgetvriendelijk, want voor dit lakje betaal je 14,5 pond, wat omgerekend zo'n €20 is. Exclusief verzendkosten. Maarrrr... Daar heb je wel een fantastisch en kwalitatief ontzettend goed lakje voor! 


Ik vind haar ontzettend mooi, maar wat vind jij van Baptiste? Heb je lakjes van Illamasqua en wat is jouw ervaring ermee? Staat de (vrij) hoge prijs je tegen om het merk te proberen? 4 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs