Nicole By OPI Kendall On The Katwalk

vrijdag 22 mei 2015

Vandaag weer eens een lakje die al lange tijd hier niet heeft mogen stralen. Ik heb er genoeg staan van Nicole By OPI, maar op de één of andere manier lak ik ze nauwelijks. Tijd om hier eens verandering in te brengen en jullie Kendall On The Katwalk te laten zien.Ik heb dit lakje al eens besproken in de battle met Water You Waiting for, welke je hier terug kunt vinden. Maar nu vond ik het tijd voor een volledige review van deze glitterlak.

Kendall On The Katwalk hoort bij de Kardashian Kolors en is uitgebracht rond de kerst van 2011. De collectie bevat 14 feestelijke kleuren. All Is Glam, All Is Bright en de gave It's All About The Glam behoren ook tot deze collectie.


Kendall heeft een sheer groenblauwe basis met daarin paarse, blauwe en groene glitters en sommige glitters hebben een licht holografisch effect over zich heen. Het is een ónwijs glitterende combinatie. Echt iedereen die dit lakje op mijn nagels zag, gaf een opmerking over het gehalte glim, haha. 

Nicole By OPI Kendall On The Katwalk
Flitslicht


Neutraal licht


Ondanks dat de basis sheer is, is ze door de vele glittertjes toch wel met twee laagjes dekkend. Het kwastje is plat, ontzettend breed en recht afgesneden en hierdoor te lomp en breed om mijn nagels te lakken. Ik heb echt ontzettend voorzichtig gelakt, maar toch was er bij enkele nagels nog een clean-up nodig. De droogtijd was gelukkig wel lekker snel.

Nicole By OPI Kendall
Neutraal licht


Door de vele glittertjes, is een goede topcoat echt noodzaak. De lak is wel lastig glad te krijgen, want ik heb mijn trouwe HK Girl gelakt en ik had twee laagjes nodig om het enigszins glad te krijgen. En nog is het niet zo glad als dat ik zou willen. Terwijl mijn HK Girl eigenlijk bij 90% van de lakjes de grofheid met één laagje laat verdwijnen. Een echt topcoat-slurpertje dus die Kendall!

Als je geluk hebt, is dit lakje nog bij de Big Bazar te vinden, waar ook nog vaak de 3for12€- actie is. Mocht dit niet zo zijn, kun je ook nog altijd terecht op eBay. Daar betaal je ongeveer $8-10 voor een lakje van 15ml.

Wat vind jij van deze spetterende glittercombi? 

2 opmerkingen :

  1. Staat je goed! Vind m ook leuk en zou m eigenlijk ook weer eens moeten lakken haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs