Sinful Colors Let's Talk

vrijdag 8 mei 2015

Het is alweer een behoorlijk tijdje geleden dat ik jullie een lakje van Sinful Colors liet zien en omdat het merk echt wel prachtige kleurtjes heeft, besloot ik er eentje te lakken en jullie te laten zien. Voor vandaag heb ik Let's Talk.Ik heb geen idee of Let's Talk in een collectie thuishoort, maar gezien ze nog naar hartelust verkrijgbaar is, ga ik er even vanuit dat ze gewoon in de Core Line hoort. De Core Line van Sinful Colors is hier in Nederland helaas niet zo heel erg groot, maar in de States heb ik echt murenvol van dit merkje gezien, dus fingers crossed dat dit ook ooit in ons kikkerlandje gaat gebeuren. Het merk heeft namelijk echt heel gave kleurtjes en dat allemaal voor een zéér lief prijsje.

Sinful Colors Let's Talk

Let's Talk is in het flesje een prachtige paarse kleur die een duo naar roze lijkt te hebben. Op de nagels zie je hier echter niets meer van terug, maar heb je wel een prachtig blurple (blue + purple) kleurtje te pakken die toch wel heel af en toe enigszins een shimmertje naar roze laat zien. Echter, in het zonnetje is de prachtige roze shimmer weer ruimschoots aanwezig! En dan écht ruimschoots!

Sinful Colors Let's Talk

Let's Talk heeft een prima substantie en lakt gewoon goed. Met twee laagjes is ze volledig dekkend en ik denk stiekem dat je ook met één dikker laagje wel weg kunt komen. Ze droogt wel ietwat streperig op, maar om dit op te lossen kun je snel na het lakken alvast een laagje topcoat lakken. Zo droogt het geheel samen op, wat streperigheid vaak een heel stuk verminderd. 

Ik moest wel even wennen aan dit kwastje, deze is namelijk héél erg recht afgesneden en wordt hierdoor een soort van vierkant. Niet lastig lakken hoor, maar was gewoon even wennen. De droogtijd is gemiddeld en de glans van Let's Talk is echt waanzinnig!

Sinful Colors Let's Talk

Sinful Colors is bij de filialen van Kruidvat verkrijgbaar, waar je slechts 2€ betaalt voor een flesje van 15ml. Goeie deal toch?!

Wat vind jij van Let's Talk? Hou je van blurple-kleurtjes of hou je het liever bij simpel blauw óf paars? En heb jij ondertussen al lakjes van Sinful Colors geprobeerd? Wat is je favoriete kleurtje?


4 opmerkingen :

  1. Ik vind deze kleur prachtig! Het is inderdaad jammer dat het in NL niet te krijgen is. Ik heb er een paar liggen, ook ooit meegenomen uit de VS. Ik vind het heel fijne lakjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn wel in Nederland verkrijgbaar: sinds vorig jaar heeft elke Kruidvat filiaal een klein stellinkje met ongeveer 20 kleurtjes denk ik. Niet heel uitgebreid en ook niet zulke hele spannende kleuren, maar toch zitten er wel een aantal leukerds bij! Ik heb ze bij de meeste Kruidvats zien staan bij de nailart-spulletjes van Broadway enzo.

      Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs