piCture pOlish LakoDom

maandag 11 mei 2015

Alle grijsliefhebbers opgelet: vandaag een musthave voor jullie! Kijken jullie mee?LakoDom hoort bij de Collaborations 2014, wat een jaarlijks terugkerende collectie is in samenwerking met bloggers en webshops vanuit de hele wereld. Je weet wel, waarvan ik jullie eerder het lakje Honey Moon liet zien! LakoDom is het lakje van Polina Koroleva, die een Russische (nagellak) webshop heeft die LakoDom heet.

"Never dull and boring, but tender and delicate" - Polina Koroleva.

Picture Polish Lakodom

LakoDom heeft een PRACHTIGE witgrijze basis met daarin een scattered holo en wat flakies-achtige glitters. Ik kan het niet meer dan eens zijn met de beschrijving van Polina's inspiratie: wat een zeer verfijnd en chique kleurtje is dit! Maar voordat je haar bestempeld als saai: de scattered holo laat de delicate kleur intens opleven. 

Echt, geloof me, prach-tig! Het is aan te raden om even op de foto's te klikken om ze op groot formaat te zien, want de scattered holo en "flakies" vallen wat weg in de kleinere foto's.

Picture Polish Lakodom

Ik was wat huiverig om Lakdom te lakken, omdat ik op verschillende blogs had gelezen dat ze behoorlijk wat laagjes nodig had. Toch viel het me heel erg mee, want op de foto zie je slechts twee laagjes. Mijn duimnagels hadden wel drie laagjes nodig, dus als je erg brede of juist lange nagels hebt, denk ik niet dat je met twee laagjes wegkomt en die derde nog moet lakken voordat ze egaal dekkend is. De substantie is iets dikker dan ik gewend ben van piCture pOlish, maar door het fijne kwastje dat in het flesje zit lakt ze erg fijn en vloeit ze als boter over je nagels. Ze lijkt wat streperig op te brengen, maar egaliseert zichzelf mooi.

Picture Polish Lakodom

De droogtijd is vrij rap, wat natuurlijk altijd fijn is. Ik heb een laagje topcoat gelakt, maar ook zonder topcoat is Lakodom erg mooi. Echt, ik ben weer een zwáár verliefd!

De holo is subtiel aanwezig, maar toch geeft ze net die twist eraan die dit lakje dus van saai naar prachtig transformeert.


piCture pOlish is ruimschoots verkrijgbaar, maar momenteel ben je het goedkoopst uit bij Harlow&Co omdat de Canadese Dollar erg gunstig voor ons staat. Omgerekend betaal je ongeveer 10€ voor een 5-Free lakje van 11ml.

Wat vind jij van Lakodom? Ben je net zo verliefd erop als ik of toch niet zo? Vind je grijstinten uberhaupt mooi?


2 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs