Gastblogger #3- Caption Nagellak

woensdag 3 juni 2015

Ondanks dat we vorige maand even hebben overgeslagen, is het vandaag wel weer tijd voor een gastblogster. Met voor mij ook een geheel nieuw merk, kijken jullie mee?


Hoi, Ik ben Conchita, HBO opgeleid Huidtherapeut en mama van Ninouk. Ik blog samen met Willemijn op Beautyfanatic. Wij vertellen van alles over huidverzorging, huidverbetering en behandeling vanuit een professioneel oogpunt (met soms een persoonlijk uitstapje over leuke producten). Daarnaast houd ik heel erg van nagellak, dus ik vond het super dat Yv ons heeft gevraagd voor een gastblog.

Om wat speciaals te kunnen bieden hebben wij de distributeur van Caption benaderd met de vraag of zij lak wilden opsturen. Wat is zo speciaal aan Caption? Deze lak bevat een speciale LacQ3 formule. Hierdoor wordt de nagellak zo hard als gel zonder UV-Lamp. Het systeem bestaat uit 4 stappen, namelijk: basecoat, kleurlak, topeffect en topcoat. Ik ben heel enthousiast over dit product omdat het een week mooi heeft gezeten terwijl ik het flink mishandeld heb.Ik laat jullie vandaag vandaag Romance VS Reality (kleur) en Put a Smile on (topeffect) zien. De totale startcollectie bevat 60 kleuren en 18 topeffects. De namen bestaan uit grappige oneliners zoals: MONDAY’S THE NEW FRIDAY & IF ONLY I HAD WINGS.


Toen ik de flesjes zag, moest ik even wennen aan de taupe kleur omdat ik normaal altijd felle nagellak draag en deze combinatie zelf niet snel zou hebben gekozen. Wel was ik gelijk nieuwsgierig hoe het zou combineren met de topeffect omdat deze een prachtige parelmoerglans heeft.

Ook moest ik even wennen aan de manier waarop je deze lak moet aanbrengen. Omdat de lak door de speciale LacQ3 fo9rmule snel droogt, moet deze in één streek worden aangebracht. Het kwastje is dan ook dikker en breder dan een normaal kwastje. Ik vind dit erg fijn omdat het lakken hierdoor makkelijker wordt. Het lakje droogde echt ontzettend snel, toen ik bij mijn laatste vinger was aangekomen was de eerste al droog. De lak ‘’belooft’’ dit ook maar ik was verbaasd dat het ook echt werkt. Wel moet je hierdoor snel en nauwkeurig werken wil je een mooi resultaat krijgen. Daarom vind ik de lak niet zo geschikt voor de beginnende nagellakgebruikers. Als je hem niet goed aanbrengt, zal het resultaat tegenvallen.


Ik was echt blij verrast door het eindresultaat! De taupe kleur combineert echt prachtig met het parelmoerkleurige topeffect. In de zon zie je een subtiele glitter, maar het is niet overheersend. De nagels waar geen topeffect op zit, hebben een prachtig glanzende finish. Ik vind de algemene uitstraling sophisticated en zie mijzelf deze lak wel vaker dragen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit niet had verwacht toen ik de potjes kreeg J.

Caption is verkrijgbaar via Caption en kost € 16,95. Als je nog meer wilt weten over deze lak, kun je meer informatie over het gebruik vinden in het laatste artikel van Willemijn. Deze kun je hier terug vinden en hierin staat ook een code waardoor je 25% korting kunt krijgen op een startset!

Groetjes, Conchita.

Ik ben door Conchita helemaal bijgebracht met een nieuw merk en ga ook absoluut een kijkje nemen bij Caption. De effecttoppers zijn persoonlijk niet echt iets voor mij, maar ik ben helemaal weg van het prachtige taupe-kleurtje en ook het oranje kleurtje uit het artikel op hun eigen blog geeft me vlindertjes.

Waren jullie al bekend met dit merk? Wat denken jullie ervan na het lezen van het artikel? Nieuwsgierig geworden?1 opmerking :

Made With Love By The Dutch Lady Designs