Mentality Alarm

maandag 1 juni 2015

Hai! Konden jullie de flesjes nog herinneren van de neon holo's van Mentality? Ik liet jullie eerder al Startle zien, maar daar kan ik het natuurlijk niet bij laten. Voor vandaag heb ik Alarm voor jullie.De lak wordt door Mentality omschreven als een felle, rode holografische neon. Ik zie zelf niet helemaal de vergelijking met rood. Het is een prachtige roze tint, maar ik zie er echt nulkommanul rood in. Wellicht gevalletje kleurenblind, haha ;-).


Alarm is dus, zoals gezegd, een lekker fel roze lakje met een holografische finish. Wederom vind ik het niet echt een neon, maar gewoon lekker knallerig. Leuk, leuk, leuk!

Ze hoort bij de laatste collectie van Mentality, genaamd Neon Holo's. De collectie bevat 11 fleurige kleurtjes met elk een holografische finish.

Mentality Alarm

Zoals vrijwel elk holografisch lakje, vloeit ook Alarm als boter over de nagels. De pigmentatie is erg goed en zou met één laagje al voldoende zijn. Je hebt dan echter wel een pastelkleurig lakje op je nagels. Het tweede laagje maakt de kleur een stuk intenser en op de foto's zie je dan ook twee laagjes. Gezien de glans van zichzelf al erg mooi is, heb ik een topcoat achterwege gelaten.

Mentality Alarm


In het zonnetje komt ze tot leven en brengen de regenboogkleurtjes een vrolijk en speels effect op je nagels. Het holografische effect is niet zeer heftig, maar voor mij net netjes. Leuk en speels, maar niet té. Ik ben holo's de laatste tijd gaan waarderen, maar de échte holo's, de schreeuwerige lineaire dus, ontwijk ik toch nog wel een beetje. Dit gaat echter prima met mijn persoontje samen :-).

Mentality is voor ons het voordeligst verkrijgbaar bij Harlwo&Co, waar je ongeveer €5,5 euro betaalt voor een flesje van 15ml. Buiten deze collectie zijn er nog vele andere lakjes verkrijgbaar. Het is echt de moeite waard om dit merkje eens te bekijken!

Meer lakjes uit de Neon Holo Collectie:

Bolt, Alarm, Startle, Electrify & Scandal.


Wat vind jij van Alarm? En heb je al een leuk kleurtje tussen deze heerlijke zomerse collecties gespot?2 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs